WAG – SSP – Ioana Nut sau de ce a revenit Gabi Tamas la Dinamo

E frumoasa si practica sportul de ani de zile. Se declara o fire independenta, dar crede ca viata alaturi de un fotbalist are foarte multe parti atractive. Aceasta este pe scurt IOANA NUT, prietena – iubita – internationalului roman de la AJ Auxerre, pardon Dinamo Bucuresti, Gabi Tamas.

Ioana Nut a practicat dansurile moderne în adolescenţă şi a făcut parte dintr-un ansamblu coregrafic din Braşov. Acum a renunţat la dans şi preferă să se concentreze asupra Academiei de Educatie Fizica si Sport, unde e studenta in ultimul an.

Ajungea insa la facultate doar în sesiuni, pentru că s-a mutat alături de iubitul ei, în Franţa. Poate tocmai fiind ultimul an, Gabi Tamas a ales sa joace macar acest an in Bucuresti? “Relaţia cu cineva care e mai mereu prin cantonamente nu e una tocmai obişnuită. Cu timpul, însă, te acomodezi şi descoperi şi multe avantaje ale unei relaţii la distanţă. Fiecare îşi poate vedea de meseria lui şi, pe deasupra, nu intervine monotonia, lucru ce afectează relaţia multor cupluri. În ultima vreme prefer, însă, să fiu cât mai des alături de el. L-am însoţit pe Gabi Tamas în Spania când juca la Celta Vigo şi acum la Auxerre. În ţară vin doar de Sărbători sau în perioadele în care am sesiune”, a povestit Ioana Nut în revista “Sport Magazin”.

Internaţionalul Gabriel Tamaş a debutat în tricoul lui Dinamo, în acest sezon, la partida cu Rapid, din etapa trecută, dar dinamoviştii au pierdut toate cele trei puncte, iar fundaşul nu a avut o evoluţie tocmai strălucită. Tocmai din acest motiv acesta a decis să-şi cheme întăriri , chemand-o pe Ioana Nut chiar in tribuna, la partida cu Universitatea Craiova de sâmbătă. Rămâne de văzut dacă Ioana Nut chiar este talismanul norocos al lui Tamaş sau e nevoie de ceva mai mult decât atât.

Dintre prietenele şi soţiile jucătorilor de la naţională, Ioana se înţelege cel mai bine cu Oana, prietena lui Daniel Niculae. „Nu prea am avut ocazia să le cunosc pe fete, pentru că în ultimul timp am stat mai mult în Franţa. La Auxerre am cunoscut-o pe Oana, prietena lui Daniel Niculae. Este o fată deosebită. Am stat împreună aproape un an de zile şi pot spune că ne-am înţeles foarte bine“, a încheiat Ioana Nut.

4,486 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply