Raluca Sandu este nimfomana? Nu poate fara barbati – cat mai multi?

Se stie ca Raluca Sandu, fiica preşedintelui FRF, s-a întors în ţară, după patru ani petrecuţi peste Ocean. Raluca Sandu a fost protagonista unor scandaluri interminabile în această vară, asa cum de altfel fusese subiectul principal al ziarelor de scandal si inainte de plecarea in SUA, urmarea acum, fiind iminintul divorţ de soţul ei Todd Medina.

Deşi luptătorul s-a întors în State şi a anunţat că nu mai vrea să mai audă de nevasta lui niciodată, fiica lui Mircea Sandu consideră că totul este o chestie de moment. „Orice căsnicie are şi momente mai grele. Dar nu cred că e nevoie să mai dau amănunte despre un subiect pe care, oricum, multe ziare l-au speculat fără să ştie sau fără să le intereseze adevărul. S-a făcut prea mare caz, deja…”, a declarat fosta tenismenă.

Potrivit spuselor lui Medina, motivul despărţirii dintre american şi româncă a fost infidelitatea femeii, Raluca Sandu fiind surprinsă de paparazzi sărutându-se cu „celebrul” Nicola, actualul iubit al Ginei Pistol. Fiica boss-ului FRF regretă acel episod, susţinând însă că totul a fost interpretat complet greşit: „A fost şi vina mea, poate. Dar nu mi-am dat seama sau uitasem cum e să fii vânat de fotografi oriunde. Dacă s-ar fi mărit însă cadrul în acea poză cu deja faimosul sărut al meu cu Nicola, s-ar fi văzut că acolo, pe plajă, eram un grup de opt-nouă amici, inclusiv prietena lui Nicola. A fost un instantaneu de o secundă, un sărut de «la revedere», transformat în ziare într-o telenovelă”.

Pentru a se face şi mai bine înţeleasă, Raluca Sandu anunţă sus şi tare că nu şi-a înşelat niciodată soţul. Pe cuvântul ei de fiică de preşedintele FRF! „Să fie clar, nu am nici un amant!”, a mai spus tânăra de 28 de ani. Surpriză, însă! La doar câteva ore după acordarea acestui interviu, fosta sportivă a fost surprinsă de paparazzii de la Click sărutându-se cu un bărbat. Potrivit sursei citate, episodul a avut loc în jurul orei 1:00, în faţa unei cafenele de fiţe de pe bulevardul Decebal.

Deşi „amicul” este mult mai scund decât ea, Raluca Sandu l-a sărutat cu foc, inconştientă că istoria se repetă ca şi în cazul episodului de pe plajă. Misterul a fost descoperit: Cel care o însoţit-o pe fosta sportivă la o cafea, nu e nimeni altul decât Darius Gheară, nepotul omului de afaceri Nicu Gheară, de altfel naşul acesteia de cununie. Să fie oare şi de această dată vorba de un sărut de „la revedere”?! Tot ce-i posibil…

Si ca totul sa fie clar pentru toata lumea, fiica preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal a fost prezentă marţi, în tribune, la BCR Open România, unde fostul ei iubit tocmai evolua. Din motive lesne de înţeles, odrasla lui Mircea Sandu şi-a lăsat verigheta acasă, şi aşa mariajul cu luptătorul american Todd Medina fiind unul pe ducă.

Sosit pentru a patra oară în cariera sa la turneul găzduit de ţara noastră – a mai fost în 2007 şi în 1996 şi 1997, în aceste ultime două cazuri onorând invitaţia doar de dragul şi pentru a fi cu Raluca Sandu, Moya se pare că a fost „mişcat” de prezenţa fostei iubite. Aşa de mişcat încât şi-a prelungit sejurul în Bucureşti, învingându-şi adversarul din acest prim tur, pe compatriotul său Alberto Martin, cu 6-4, 6-7, 6-4.

Raluca Sandu şi Carlos Moya s-au cunoscut în 1996 la un turneu din Germania, pe când fiica boss-ului FRF avea doar 17 ani. După o iubire de doi ani, Carlos a pus punct relaţiei din cauza distanţei care îi separa şi a presupuselor infidelităţi ale partenerei sale (aceeasi problema ca a lui Todd!!!). „Nu am resentimente în ceea ce o priveşte pe Raluca. Am iubit-o, chiar am vrut să mă căsătoresc cu ea, însă n-a fost să fie. Din păcate, la scurt timp după “ruptură”, m-am convins că Raluca era doar o aventurieră. Ea îşi schimbă partenerii precum rachetele de tenis sau ca şi când ar înlocui o bluză leoarcă de transpiraţie cu alta uscată. În tenis, poţi să faci aşa ceva, dar în dragoste, nu”, declara Moya în 2003.

2,861 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply