Romanian WAG Nr.20 – studenta Raluca, prietena lui Pulhac

Combinat de presa in ultima perioada cu diverse “dive”, de genul Marina Dina sau Laurette, Cristi Pulhac a negat orice legatura a noii sale iubite cu lumea mondena a Capitalei. “Cainele” a vrut sa isi tina departe de ochii mass-mediei proaspata cucerire, dar Cancan i-a dejucat planurile, izbutind sa il surprinda alaturi de aceasta.

Profitand de cele trei zile libere pe care le-a primit din partea antrenorului Dario Bonetti, Pulhac a mers la mare pentru un weekend fierbinte cu o frumoasa bruneta. Paparazzii Cancan l-au fotografiat pe dinamovist in timp ce cobora din masina sa alaturi de o tanara cu forme apetisante, cu care s-a indreptat apoi spre hotelul Regal din Mamaia.

Sursele Cancan sustin ca bruneta care l-a consolat pe Pulhac dupa despartirea de fotomodelul Alexandra Enachescu are 21 de ani, este studenta in Bucuresti si se numeste Raluca.

1,672 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “Romanian WAG Nr.20 – studenta Raluca, prietena lui Pulhac”

  1. […] 3 – RALUCA ALEXANDRESCU – prietena lui Pulhac, originara si ea din Constanta este foarte aproape anul acesta sa devina .. .Raluca […]

Leave a Reply