Nicole Minetti aventura (si cu) Cristiano Ronaldo

Potrivit revistei spaniole Cuore, Cristiano Ronaldo a avut o aventură cu Nicole Minetti, cunoscută în urma scandalului sexual în care a fost implicat Berlusconi.

Nicole Minetti Photos

Jurnaliştii susţin că atacantul lui Real Madrid Cristiano Ronaldo (27 de ani) şi-a făcut de cap la începutul acestei luni cu Nicole Minetti (26), o bombă sexy şi consilier politic al regiunii Lombardia.

La momentul respectiv Irina Shayk, logodnica fotbalistului, se afla la Miami pentru a realiza un pictorial. Ronaldo a profitat de această situaţie şi a invitat-o la Madrid pe Nicole, alături de care s-ar fi distrat trei nopţi la rând într-o cameră de hotel.

Nicole Minetti a devenit cunoscută în urma scandalului sexual în care a fost implicat Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru al Italiei. S-a scris despre ea că era cea care îi livra politicianului prostituate de lux la petrecerile bunga-bunga organizate de acesta, dar lua şi ea parte la orgii.

Nicole Minetti in a pink bikini

Nicole Minetti nu este singura femeie din viaţa lui Berlusconi care a ajuns în patul lui Cristiano Ronaldo. Karima El Mahroug, o altă amantă a politicianului, a mărturisit că a făcut sex cu celebrul fotbalist. Ea avea doar 16 ani la vremea respectivă.

2,456 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “Nicole Minetti aventura (si cu) Cristiano Ronaldo”

  1. […] Karima El Mahroug a fost prima care i-a facut shogori pe Cristiano Ronaldo si Silvio Berlusconi. A doua a fost Nicole Minetti! […]

Leave a Reply