Anca Mărcuş – Angelina Jolie in Gymnastics and Fitness

Anca Marcus actually the most sexy personal fitness trainer, was most sexy gymnastic girl!

Anca Marcus, o româncă originară din Târgu-Mureş, se bucură de un mare succes peste Ocean. Anca a fost aleasă chiar să o dubleze într-un film pe celebra actriţă Angelina Jolie.

Născută şi crescută în România, Anca Marcus s-a stabilit în SUA în urmă cu 12 ani, cucerindu-i imediat pe americani cu fizicul său de invidiat. Anca este model şi antrenoare de fitness. A câştigat locul 3 la Miss olimpia Bikini, concurs desfăşurat în California, şi a pozat în mai multe reviste din SUA.

Anca a fost aleasă chiar să fie dublura actriţei Angelina Jolie într-o peliculă. Ea a semnat un contract de confidenţialitate, motiv pentru care nu a putut dezvălui numele peliculei în care a dublat-o pe celebra actriţă.
Anca Marcus şi-a antrenat însă şi mintea, nu doar corpul: este licenţiată în Economie şi vorbeşte fluent trei limbi străine – engleză, franceză şi italiană.

2,498 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

5 Responses to “Anca Mărcuş – Angelina Jolie in Gymnastics and Fitness”

  1. Bianca says:

    Sunt uimita de cate frumuseti avem. Fete nu doar frumoase, desptepte si serioase. Bravo lor!

  2. Diana says:

    Frumoasa romancuta noastra!

  3. Matei says:

    Of, da frumusica-i fatuca noastra..

Leave a Reply