Alina Vidican – interviu inainte de decolare in luna de miere [VIDEO]

Actuala doamna Borcea, Alina Borcea, ex Alina Vidican, a declarat ca ieri a fost cea mai fericita zi din viata ei: „Cristi este viata mea ! A fost cea mai fericita zi din viata mea. Am plans; am spus da din toata inima! Eu am avut mai mari emotii” a dezvaluit Alina.
Absenta mamei ei nu a stirbit bucuria Alinei, care a declarat ca se gandeste atat la cununia religioasa, dar si la un copil. Deocamdata trebuie sa-si amane aceste proiecte, pentru ca astazi a plecat alaturi de Borcea in Caraibe. Mai exact, pe insula Saint Barts care este considerata Saint-Tropez-ul americanilor. Are doar 24 km patrati si este un adevarat paradis, cu peisaje incredibile si peste 22 de plaje. Aici, cea mai ieftina noapte, in extrasezon, costa aproximativ 500 de euro, iar un sejur poate ajunge pana la 100.000 de euro.

1,441 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply