Happy New Year from Shakira and Pique

După gluma, considerată de mulți cam nesărată, făcută pe 28 decembrie, când a anunțat că iubita lui Shakira, a născut, Gerard Pique a ales să le ureze fanilor ”Un an nou fericit!”, într-un mod cât se poate de serios.
Gerard Pique a sărbătorit alături de iubita lui, Shakira, noaptea dintre ani, însă nu și-a uitat fanii. Fotbalistul de la Barcelona s-a fotografiat alături de cântăreața columbiană de Revelion, cu un pahar de șampanie în mână. Imaginea a fost postată pe Twitter, iar cei doi amorezi zâmbesc și par extrem de fericiți împreună.
Gestul, cât se poate de serios, vine la scurt timp după ce Pique a făcut o glumă care nu prea a fost gustată de fani. Acesta a postat pe 28 decembrie pe contul de Twitter un mesaj în care scria că iubita lui, însărcinată în 8 luni, a născut. Era, de fapt, o farsă făcută de Ziua Păcălelilor, pe care spaniolii o sărbătoresc în a treia zi de Crăciun.
Source: www.abdi.ro

485 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply