Anca Bucur e Miss Fitness Universe

Anca Bucur a castigat titlul de Miss Fitness Universe, la competitia care s-a desfasurat la Miami. S-a luptat cu alte 99 de concurente, dar a reusit sa demonstreze ca merita cu prisosinta locul intai.

Daca anul trecut, la prima sa participare la acest concurs de talie mondiala s-a clasat pe locul 5, anul acesta s-a ambitionat si s-a dus hotarata sa nu se intoarca in tara fara marele titlu. Pentru asta, s-a antrenat zilnic cel putin doua ore; ce e drept, o ajuta si faptul ca este chiar antrenoare de fitness si aerobic.

Anca Bucur face sport de la 3 ani, de cand la moda era gimnastica aerobica. Dupa ce a mai crescut, a transformat pasiunea pentru miscare si modelarea corpului intr-o meserie.

Colegii de la sala sunt mandri de Anca Bucur.

Anca nu are neaparat un secret pentru forma fizica de invidiat: duce insa o viata sanatoasa.

Premiul i-a adus multe contracte de publicitate cu firme din intreaga lume, dar nu se opreste aici. In noiembrie, Anca Bucur va participa la Campionatul Mondial de Fitness, din Las Vegas.

821 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply