Catrinel Menghia fosta Most Beautiful Romanian WAG si atleta, este supermodel si actrita!

Catrinel Menghia a fost pentru doi ani la rand cea mai frumoasa sotie de fotbalist din Romania: Romanian WAGs 2010 si Most Beautiful Romanian WAG of the 2009. Noi pe care am prezentat-o pe larg AICI.

Intrata intr-un con sportiv de umbra dupa divortul din 2011 de Massimo Brambati, fostul jucător de fotbal și agent sportiv, datorita aventurii ei cu Fabrizio Corona, Catrinel Menghia, a reaparut in paginile Gazzettei dello Sport la acest inceput de an, in care a povestit ca a practicat atletismul şi gimnastica în copilărie, iar mama sa a fost colegă cu Nadia Comăneci.

Cunoscuta in peninsula ca fotograful de la emisiunea Chiambretti Night, fost la Chiambretti Sunday Show, Catrinel Menghia a defilat pe numeroase podiumuri de modă la Milano şi la New York, pentru prestigioşi designeri, şi a jucat în mai multe filme în Italia şi în SUA, dar şi-a amintit cu mare plăcere pentru presa din Italia de momentele de dinainte de Revoluţie, când familia sa era implicată activ în fenomenul sportiv din România.

“Mama mea era gimnastă şi se antrena cu Nadia Comăneci. Tatăl meu era campion în proba de 400 de metri obstacole. Nu aveau casă, dar dictatorul Ceauşescu le-a dăruit un apartament pentru rezultatele lor sportive. Sora mea, Lorena, era o adevărată vedetă, campioană europeană de juniori la săritura în înălţime”, a povestit românca pentru Gazzetta dello Sport. Catrinel a dezvăluit pentru “ziarul roz” că şi ea a practicat gimnastica şi atletismul, dar că la 16 ani şi-a găsit vocaţia, modellingul: “Eu am început ca gimnastă, dar eram prea înaltă, aşa că am trecut la atletism”.

Comparata cu Sophia Loren, unul dintre sex-simbolurile anilor ’50 şi ’60, acum în vârstă de 78 de ani, sportul a ajutat-o sa aiba masuri aproape perfecte: 89-61-89 la 177 cm.
@CatrinelMarlon, are 6.500 de followers pe Twitter. Catrinel Marlon este numele de actrita a romancei sexy, Catrinel Menghia, considerat mai usor si cu rezonanta cinematografica mai buna! In SUA ea este cunoscuta atat pentru aparitiile fiebinti din Sports Illustrated, cat si ca fata Fiat Abarth a lui Armani! 😉

2,974 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply