GIGI BECALI plictisit la funeraliile ÎNALT PREASFINȚITULUI EPIFANIE NOROCEL

Peste două mii de credincioşi, 700 de preoţi, călugări şi 24 de înalţi prelaţi au participat astăzi la Buzău la funeraliile Înalt Preasfințitului Epifanie Norocel, Ahiepiscopul Buzăului şi Vrancei. La ceremonie a fost prezent şi finanţatorul din Ghencea Gigi Becali precum şi colegul său din USL Marian Oprişan.

Finanţatorul din Ghencea a ajuns la Catedrala Arhiepiscopală „Înălţarea Domnului” din centrul oraşului Buzău în jurul orei 10 dimineaţa.


Credinciosul patron al Stelei n-a stat prea mult în biserică, fiindcă s-a plictisit repede.

În jurul orei 13.00, George Becali s-a plictisit și a părăsit Catedrala Arhiepiscopală. În drum spre mașină, finanţatorul Stelei a fost oprit de mai mulţi enoriaşi, pentru a-i cere bani sau pentru a se fotografia.

„Îmi era prieten, pentru că era şi glumeţ. Era foarte sever cu cele sfinte, dar făcea şi glume lumeşti. M-a chemat la ziua lui, pe 14 decembrie, dar nu am putut ajunge, pentru că a trebuit să îmi iau în primire mandatul de parlamentar. După aceea, m-a tot căutat să ne întâlnim şi pe 6. Înainte să moară, mi-a dat un telefon să ne întâlnim la o mănăstire din Vrancea”, a declarat Gigi Becali.

Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, Înalt Preasfințitului Epifanie Norocel, a murit în seara zilei de 7 ianuarie, în timp ce se îndrepta spre Mănăstirea Brazi, de lângă Panciu. Suferea de o embolie pulmonară.

1,000 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “GIGI BECALI plictisit la funeraliile ÎNALT PREASFINȚITULUI EPIFANIE NOROCEL”

  1. Deci tu ai fost acolo si l-ai fotografiat in exclusivitate? 😀

Leave a Reply