Mădălina Pamfile – Romanian WAG 37 este Devoratoare de Fotbalişti

Madalina Pamfile Devoratoarea de Fotbalisti

Mădălina Pamfile s-a născut acum 19 ani în comuna vrânceană Gugeşti. La doar un an de la naştere, mama ei care era încă minoră a abandonat-o, iar Mădălina a fost încredinţată unei alte femei. Si-a început ascensiunea ca iubită a lui Radu Mazăre, ‘eleva lui Mazăre’, a absolvit repede Constanta si a venit, acum un an, in Bucureşti, atrasă de şansa de a deveni celebră, şi, în scurt timp, a reuşit să îşi facă un nume în showbiz-ul autohton.

Cum presa e mereu cu ochii pe fotbalisti, Mădălina Pamfile s-a combinat, atat cat au avut chef ei 😀 , cu Dragos Firtulescu, Gabi Matei şi Ştefan Nikolici, iar acum, dupa o perioada de anonimat in dragoste, dar presarat cu operatii de silicoane, depresii din dragoste si iubiri cu fete, toate povestite cu lux e amanunte in presa sau la Maruta si Capatos, se iubeşte cu Alexandru Maxim, cel mai «curtat» jucător din Liga I (Gigi Becali si cateva cluburi din Spania, fiind doar ce a rasuflat….)

“Planurile mele de viitor sunt altele, nu să apar în ziare. Când văd că sunt în ziar, mi se pare urât… Nu am nici o treabă, nici cu Gabi Matei, nici cu Nikolici. Nu mai vreau fotbalişti, este o diferenţă mare de mentalitate”, spunea în octombrie Pamfile, povestind că în acea perioadă ieşea cu un băiat obişnuit, care nu avea nicio legătură cu showbizul.

Până la Alexandru Maxim, Mădălina a avut parte de două poveşti amoroase destul de agitate. S-a iubit mai bine de şase luni cu Gabi Matei, fundaşul dreapta al Stelei, mai activ în apartamentul brunetei, decât pe teren, fiind mai mereu accidentat. După ce s-au certat în direct la toate televiziunile şi ea a povestit că el a tăiat-o cu cuţitul pe mâini, într-o criză de gelozie, s-au despărţit.

N-a durat mult până când Mădălina a ajuns în braţele altui fotbalist. Culmea, coleg cu Gabi Matei, la Steaua. Stefan Nikolici a vrăjit-o pe fată, a ajuns în patul ei, apoi cei doi nu s-au mai văzut.

Alexandru Maxim, 22 de ani – Mijlocaşul Pandurilor a cunoscut-o pe Pamfile la o petrecere. Atras de fizicul ei, Alex a „tatonat” terenul, până când a marcat decisiv. Sunt împreună din noiembrie şi pare că lucrurile merg bine, având în vedere că cei doi au şi petrecut Revelionul împreună. “M-a luat tare şi m-a ameţit!”, a continuat Maxim. Mijlocaşul Pandurilor Tg. Jiu şi al naţionalei României se jură că n-a fost decât o aventură de scurtă durată şi că mintea îi stă doar la fotbal. “Nu vreau ca lumea să mă perceapă ca pe un golan. Respect femeile, dar nu am timp în acest moment de o relaţie, mă interesează doar să-mi ajut echipa mea să prindă un loc de cupă europeană. Cariera este pe primul loc”, a mai afirmat noua vedetă a Ligii I, care a încheiat: “Sunt un băiat matur, cu capul pe umeri, care-şi ştie limitele. Vreau să fac performanţă şi să câştig cât mai multe trofee. Nu vreau să-mi dezamăgesc familia, patronul, antrenorul, colegii, dar şi fanii care m-au încurajat”.

Gabi Matei, 22 de ani – A cunoscut-o pe Mădălina prin intermediul lui Mihai Costea şi al Danielei Crudu. Relaţia lor a fost extrem de tumultuoasă, presărată cu certuri în stradă, dar şi la televizor, cu tentative de sinucidere din partea Mădălinei şi cu implicarea lui Gigi Becali, care a încercat să-i despartă în nenumărate rânduri.

Stefan Nikolici, 22 de ani – Betivul din Liga I, muntenegreanul din lotul Stelei pusese ochii pe Pamfile de când era combinată cu Matei. N-a trecut la atac decât în momentul în care fata a fost singură. S-au văzut de câteva ori, au avut parte de câteva nopţi fierbinţi, apoi s-au despărţit.

Dragoş Firţulescu, 22 de ani – La indemnul colegei Daniela Crudu, Mădă a mutat prima în relaţie: i-a trimis lui Firţi, chiar la recepţia hotelului în care era cazat la Tg. Mureş, un pachet cu o inimioară de plastic. Gestul romantic l-a emoţionat pe Dragoş. “Să vezi ce plăcut surprins o să fii când o să pun mâna pe tine”, i-ar fi transmis Mădălina. Ce a urmat: s-au întâlnit, s-au plăcut!

In final ghiciti cu ce echipa de fotbal tine Mădălina Pamfile – Romanian WAG 37?

Sursa Foto: facebook.com

2,338 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply