Ilie Nastase e tratat ca oarecare in Rusia

O (noua) ‘palma’ primita de Ilie Nastase, care continua sa se supraaprecieze! Acesta nu se va bucura de o primire precum cea a francezului Gerard Depardieu, in cazul in care isi va duce la bun sfarsit planul de a se muta definitiv in Rusia.

Reprezentantii Sistemului de Imigrare de la Kremlin au afirmat ca Ilie Nastase va fi tratat precum un cetatean oarecare. Astfel, Nastase va trebui sa completeze un formular si sa astepte raspunsul unei comisii din Rusia.

“Daca va face o cerere, atunci aceasta va fi examinata. Apoi va fi luata o decizie”, a declarat un oficial de la Kremlin pentru Antena 1.

Oficialii rusi au explicat si motivul pentru care Nastase nu va avea parte de un tratament aparte, precum in cazul lui Gerard Depardieu.

“Trebuie sa luam in considerare faptul ca aceasta decizia a fost luata de serviciul nostru de imigratie, dar la cel mai inalt nivel“, au mai spus oficialii de la Kremlin.

Ilie Nastase a anuntat, in aceasta saptamana, ca intentioneaza sa se mute in Rusia din cauza taxelor prea mari din tara noastra.

841 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “Ilie Nastase e tratat ca oarecare in Rusia”

  1. […] Ilie Nastase a anuntat, la inceputul anului, ca vrea sa se mute in Rusia, pe modelul actorului francez Gerard Depardieu. […]

Leave a Reply