Dorinel Munteanu – un “neamt” care urla si injura jucatorii

La doar doua saptamani dupa ce Dorinel Munteanu a plecat de la Dinamo, au aparut si primele dezvaluiri legate de atitudinea acestuia din Stefan cel Mare.

“Cainii” sustin ca relatia dintre Munteanu si jucatori nu era tocmai buna, mai ales ca “Neamtul” avea un comportament verbal agresiv fata de acestia.

Fotbalistii au dezvaluit, pentru site-ul gsp.ro, doua episoare care probabil explica de ce Dorinel Munteanu a fost lasat sa plece fara prea multe discutii la Mordovia Saransk.

“La sedintele de pregatire tipa la noi cand greseam, urla si de multe ori ne injura. Am tacut si nu le-am spus nimic actionarilor pana dupa partida de la Iasi. Atunci s-a putut citi pe buzele lui Dorinel la TV cum i-a injurat pe atacanti ca au ratat: ‘F… mortii m…!’. Dupa meci, ne-au sunat rudele sa ne spuna ca ne-a injurat familiile si ca nu se poate asa ceva de la un antrenor!”, au relatat dinamovistii.

Finalul meciului din Moldova a adus inca un moment tensionat, de aceasta data in autoarul echipei.

“Pe la 3:00 noaptea ne-a pus sa revedem meciul cu Iasiul in autocar si tipa la noi sa ne arate ce am gresit, dar la ora aia noi eram rupti de somn, unii atipisera deja. A urlat ca de ce jucam carti si rummy in autocar… Pai, ce sa facem timp de atatea ore in fund pe scaun?!“, au mai spus jucatorii din Stefan cel Mare.

Situatia tensionata din vestiarul echipei in mandatul lui Dorinel Munteanu a fost comentata, la Digi Sport, si de fostul tehnician Cornel Dinu: “Am simtit ca era ceva in neregula la echipa cu Munteanu, atmosfera era incarcata pentru ca urla tot timpul la baieti. Fluieri ca la caini, dar mai bine fluieri la oi!”.

De altfel, atitudinea severa a lui Dorinel Munteanu a ajuns si la urechile rusilor, jucatorii Mordoviei Saransk asteptand cu mari emotii prima intalnire cu antrenorul roman.

Dorinel Munteanu a plecat de la Dinamo la finele lunii decembrie, dupa ce a condus echipa timp de numai 43 de zile.

505 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply