Marcel Raducanu despre jucatorii de la Steaua

Vlad Chiriches a impresionat la Steaua si a intrat in atentia unor mari echipe ale Europei, precum AC Milan si Real Madrid, insa Marcel Raducanu, fostul mare jucator al “ros-albastrilor”, il considera “umflat cu pompa”.

Raducanu il considera un jucator bun pe Chiriches, insa in niciun caz de 10 milioane de euro, asa cum viseaza Gigi Becali sa obtina pe jucatorul de 23 de ani.

“Imi place Chiriches, dar toti il umfla cu pompa si-l coteaza la 10 milioane de euro! Cine stie ce interese sunt petru acest transfer”, a declarat Marcel Raducanu pentru Adevarul.

Rusescu e un alt jucator de la Steaua ce-i place lui Marcel Raducanu, care il indeamna pe golgheterul trupei din Ghencea sa plece in Spania.

“Rusescu nu e un super talent, dar imi place de el, e mereu unde trebuie si baga mingea in poarta, ceea ce conteaza la un atacant. Am inteles ca are si o oferta de 3 milioane din Spania, cred ca e bine pentru el sa mearga acolo”, a continuat acesta.

Marcel Raducanu are 58 de ani si de ani buni e stabilit in Germania, la Dortmund, unde detine o scoala de fotbal.

  • S-a născut la 21 octombrie 1954 la Bucureşti
  • A jucat la Steaua (1972-1981), Borussia Dortmund (1982-1988), FC Zurich (1988-1990)
  • Are 21 de meciuri şi 3 goluri la echipa naţională
  • A fost desemnat cel mai bun jucător român al anului 1980
  • A câştigat două campionate şi două Cupe ale României cu Steaua
  • A rămas în Germania după un meci al naţionalei din 1981, fiind declarat “trădător” şi condamnat la aproape şase ani de închisoare de regimul comunist. Sentinţa n-a fost executată niciodată

918 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply