George Copos – expert în „ţepe“ – dribleaza regulamentele din fotbal

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100103_0425/4.jpgLunile de iarna l-au impins pe George Copos la un gest extrem: insolventa! George Copos ştia exact ce face, atunci când a demarat procedura de insolvenţa, devenind primul finanţator din Liga I care a recurs la această strategie.
Adevarul a descoperit ca la un club insolvent memoriile devin nule, astfel jucătorii nu mai pot depune memorii la LPF pentru a fi declaraţi liberi de contract, pe motiv că nu şi-au încasat salariile!  „Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor dispune suspendarea judecăţii până la soluţionarea procedurii de insolvenţă“, a anunţat LPF.
Si astfel jucatorii stau la mana lui Copos, pentru ca până la întocmirea unui plan de redresare financiară, toti cei care au datorii trebuie sa se inscrie la masa credala, adica inclusiv jucatorii, care nu si-au primit salariile! Strategie diabolica a lui George Copos: nu iti platesti jucatorii, apoi tot ei ajung la mana ta, pentru ca nu devin liberi de contract daca clubul este in insolventa!!!
Daca vor sa plece trebuie ori sa renunţe la banii pe care îi mai are de încasat şi pleacă liber, cu acordul Rapidului, ori să accepte plata eşalonată a datoriei. Pot continua la Rapid sau pot pleca prin acordul părţilor.
Până acum, Rapid a rămas fără 11 jucători: Renan, Figueiredo, Milisavljevici, Pavlovici, Ilijoski, Surdu, Bilaşco, Apostol, Marius Constantin, Glauber şi Goga.
Noul imn al Rapidului adaptat acum: “Suntem peste tot acasă/Canalele ni se deschid.”

712 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “George Copos – expert în „ţepe“ – dribleaza regulamentele din fotbal”

  1. […] povesteam cu ceva timp in urma ca George Copos e expert în „ţepe“ si stie sa dribleze regulamentele din fotbal! Iar Renzo Rossi, fostul angajat al lui George Copos, […]

Leave a Reply