Jelena Abbou – bodybuilder – imaginea cosmeticelor MAC

MAC Strength campagne – female bodybuilder Jelena Abbou

Jelena Abbou este originară din Serbia, dar locuieşte în Statele Unite şi de mai bine de zece ani participă la concursuri de performanţă. In varsta de 35 de ani, Jelena a apărut în numeroase reviste specializate în nutriţie şi sport, printre care „Fitness Hers“, „Natural Bodybuilding“ şi „Oxygen“ şi a mai făcut reclame pentru încălţăminte şi aparate de fitness.
După campaniile în care mama-monstruleţilor, Lady Gaga, şi rapperiţa cu peruci multicolore, Nicki Minaj, au fost eroine, a venit rândul unei sportive de performanţă să promoveze produsele de înfrumuseţare.
Jelena Abbou este noua figură a colecţiei „Strength“ (Forţă – n. r.). În reclamă, tânăra îmbrăcată cu o rochie neagră şi lucioasă adoptă poziţia specifică pentru concursurile de bodybuilding, încordându-şi braţele. Cu un machiaj puternic şi o piele strălucitoare, uşor bronzată pentru a pune în evidenţă striaţiile musculare, tânăra pozează cu un mesaj sugestiv.
„Ia o poziţie de forţă, ieşi din mulţime şi redefineşte noţiunea de frumuseţe într-o colecţie colorată mult prea irezistibilă pentru a o ignora. Cumpără acum“, îndeamnă cei de la M.A.C. Prin această campanie, reprezentanţii şi-au propus să schimbe concepţiile estetice la nivel social şi să încurajeze un ideal somatic atipic şi greu de obţinut în cazul femeilor.
Iata mai jos si alte fotografii (poze) cu Jelena Abbou:

1,381 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply