Gigi Becali, de ce nu iei exemplu de la Chelsea?

Un nou exemplu despre ce trebuie sa-l intereseze mai mult pe Gigi Becali, activitatea din teren sau cea din afara lui, vine de la Londra, mai precis de la Chelsea: clubul a anuntat ca a resemnat pe inca un  an cu Ashley Cole pentru 10 milioane de lire sterline, dand peste cap business planul bancii de unde au scos banii! 🙂

Adica 200,000 de lire sterline pe saptamana pentru un jucator de 32 de ani, dar “isi merita fiecare penny” a spus un reprezentant al clubului! Prelungirea s-a facut doar pentru un an, pentru ca Roman Abramovich a spus clar ca aceasta este perioada maxima la resemnare, pentru toti jucatorii care au peste 30 de ani!

Nu au contat scandalurile in care a fost implicat, care au dus la separarea de celebra WAG, frumoasa cantareata Cheryl Cole, a contat numai cum a jucat pe teren pentru Chelsea si pentru nationala Albionului! Dovada cea mai buna este ca aceasta resemnare s-a facut cu o crestere salariala pentru Ashley, adica de la 150,000 lire sterline la 200,000 lire sterline pe saptamana!

La fel s-a intamplat cu la fel de celbrii Frank Lampard si John Terry, pentru care a contat numai ce au realizat pe teren, nu scandalurile in care au fost implicati in viata privata!

Lui Alexandru Maxim i-a fost insa fatala aventura cu Madalina Pamfile – Gigi Becali nu l-a mai vrut la Steaua!
ashley cole mrsport.ro

World’s best left-back! The great Ashley Cole!

656 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply