De ce merge Ianis Zicu numai fara sotie in Dubai?

Mi-e frică, mi-e fricu/ Să dorm fără IanisZicu 🙂  Zicu si Mihaela Tudor au uimit pe toata lumea dupa ce, la aproape trei ani de la divort, au decis sa se casatoreasca din nou. Mihaela Tudor Zicu are insa “interzis” in Dubai!

Asta in ciuda faptului ca, intre timp, cei doi au avut diverse aventuri, iar fosta Miss Bikini are chiar si un copil cu un alt barbat. Asta nu este, insa, singura “isprava” a brunetei, dupa cum sustin jurnalistii de la nefiltrat.ro.

Cu ceva vreme in urma, Mihaela a avut o relatie pasagera cu celebrul Mohammed Al-Habtoor, fiul unui seic din Dubai. Cunoscut ca un tip care apreciaza extrem de mult frumusetea romancelor, lui “Max”, asa cum ii spun prietenii i s-au aprins repede calcaiele dupa fosta doamna Zicu. Suficient de tare incat s-o invite pe aceasta intr-un sejur prelungit in Dubai.

Mihaela Zicu nu e nici prima, nici ultima romanca care a ajuns in Emirat la invitatia playboy-ului, a carui familie are o avere de peste 2,5 miliarde de dolari, insa de data aceasta, se pare, lucrurile au cam scapat de sub control. Apropiatii Mihaelei sustin ca romanca, fire mai dificila, nu prea s-a dovedit pe gustul miliardarului, iar intre cei doi ar fi izbucnit, la un moment dat, o cearta extrem de violenta. Nu se stie exact care a fost cauza, insa, daca ar fi sa dam crezare gurilor rele, aceasta s-ar fi incheiat cu prezenta unor agenti ai politiei locale.

Cum familia Al-Habtoor are un statut privilegiat in Dubai, Mihaela Tudor Zicu a fost cea care a avut de suferit in urma altercatiei. Asa ca in urma acestei intamplari doamna Zicu s-ar fi ales cu o interdictie de a intra in Dubai!

1,599 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “De ce merge Ianis Zicu numai fara sotie in Dubai?”

  1. Umila mea parere este ca trebuie sa-l lasam pe Zicu sa fie fericit in felul lui. Daca el o va ierta pe Mihaela orice ar face ea in viata, atunci machidoancele care plangeau dupa el cand era gioni au motiv sa regrete inca…

  2. Camilressu says:

    Dar Ianis nu mai e ‘gioni’! 😀

    S-a recasatorit!

Leave a Reply