Mandy Grace Capristo, noua iubire a lui Mesut Ozil


Mijlocaşul Realului şi fosta solistă a trupei ”Monrose”, 22 de ani, au fost văzuţi la braţ pe străzile Madridului

Cititorii revistei FHM, ediţia de Germania, au plasat-o în 2009 pe locul întîi în topul celor mai sexy o sută de femei din lume. Pînă în 2011 a fost vocalistul trupei “Monrose”, după care a început o carieră solo şi se laudă cu 1,5 milioane de CD-uri vîndute. Argumente arhisuficiente pentru ca Mandy Grace Capristo (foto) să-i cadă cu tronc lui Mesut Ozil.

Mijlocaşul Realului, 24 de ani, a făcut o adevărată pasiune pentru bruneta în vîrstă de 22 de ani, alături de care a fost surprins recent plimbîndu-se pe străzile Madridului. E prima lui relaţie din 2010, cînd s-a despărţit de Anna Maria, sora cîntăreţei Sarah Connor. Dar, apreciază tabloidul german Bild, aşteptarea a meritat.

Mandy Grace Capristo,Mesut Ozil, mrsport.ro Mandy Grace Capristo,Mesut Ozil, mrsport.ro

Foto Credits: Geschmacksverstärker

1,139 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply