Romanian WAG No 6 – Letitia Beraru in Romanian Wedding (01) – Dinu Pescariu si Letitia Beraru

Fostul tenisman Dinu Pescariu s-a cununat religios la Biserica Sf. Spiridon Nou din Capitala. Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani s-a cununat civil in mare secret, Dinu Pescariu si-a unit destinul cu Letitia Beraru, de profesie manechin si prezentator, alaturi de care traieste o poveste de dragoste de aproximativ un an de zile.

Ceremonia a durat 45 de minute, iar la final mirii au declarat ca isi doresc o familie numeroasa, cu multi copii. Pentru ambii soti, Dinu Pescariu si Letitia Beraru, acest mariaj e al doilea din viata lor. La petrecerea de sambata noaptea, de la Palatul Snagov, au participat 300 de invitaţi, iar atmosfera a fost intretinuta de Loredana si de Andra. – conform Libertatea.

În vârstă de 34 de ani, fostul tenismen s-a însurat cu Ileana Popescu în vara anului 2001, dar căsnicia lor a durat numai trei ani şi cei doi au divorţat în 2004. Fosta doamnă Pescariu, Ileana s-a recăsătorit tot anul acesta, în septembrie, cu medicul cardiolog Cătălin Badiu. Cununia civilă a celor doi a avut loc în august 2008, la Paris. Se pare ca fostul sportiv s-a saturat de superficialitatea tinerelor din ziua de azi si de lipsa de preocupari a acestora, stiut fiind faptul ca, dupa divortul lui de Ileana Pescariu, Dinu a fost vazut in compania unor tinere renumite mai ales pentru desele lor aventuri amoroase. Printre ele s-au aflat fosta sotie a lui Cristian Boureanu, dar si una dintre solistele din trupa Trident…

Coincidenţă sau nu, în 2004, Letiţia Beraru, prezentatoare tv şi manechin, se mărita cu directorul de programe de la Prima TV, Răzvan Enache. Şi ei au ajuns la divorţ după trei ani. Letiţia Beraru are un băieţel, Vlad, în vârstă de patru ani, din mariajul cu Răzvan. Prichindelul a fost acum prezent la căsătoria religioasă a mamei sale şi a fost ţinut de mână de aceasta şi de Dinu Pescariu.

Dinu Pescariu si Letitia Beraru locuiesc in acelasi imobil, iar apropiatii celor doi sustin ca Dinu este topit de dragul lui Vlad, fiul iubitei sale, si ca se poarta cu el ca si cand ar fi propriul sau copil.

“Casa de piatra!”

Letitia Beraru
Dimensiuni: Inaltime: 1,77 m; nr. la haine: 38; bust: 88 cm; talia: 58 cm; solduri: 89; pantof: 39; culoare par: castaniu; culoare ochi: negri. De cand a intrat in lumea modei, Letitia Beraru a devenit una dintre cele mai bine cotate modele din tara. A colaborat cu Irina Schrotter, Doina Levinza, Dada, I.D.Sarrieri si a fost plecata in Egipt si Tunisia pentru prezentarea colectiilor lui Catalin Botezatu. Dar cum nu s-a multumit numai cu atat, ea a cucerit si podiumurile de la Milano, Bologna si Paris si a colaborat cu numeroase agentii, pentru realizarea unor spoturi publicitare.
Letitia Beraru e absolventă de Medicină, secţia de kinetoterapie, a fost unul dintre cele mai apreciate modele autohtone şi a contrazis prejudecata cum că manechinele ar fi cam limitate de la gât în sus, la emisiunea lui Virgil Ianţu „Vrei să fii miliardar?“. Meritul că a ajuns să concureze la Ianţu în emisiune îi revine fratelui ei, care a insistat că Letiţia are toate calităţile să câştige, până a adus-o pe mezina familiei la epuizare. „Am zis «concurez» numai să nu îl mai aud!“, îşi aminteşte Letiţia râzând. Iubită de camera de filmat, nu numai de bliţul fotografilor, i s-a propus să participe la un casting pentru prezentatoare de televiziune. Au urmat la Prima TV emisiunea „Te iubesc!“, „Nuntă în 48 de ore“, ştirile sportive şi, mai nou, realityshow- ul „Prima zi“.
http://www.click.ro/assets/articole/2008/04/lay_167978_1foto.jpghttp://www.ziare.com/_files/Image/news/290/tb_240_289652_0804_Letitia_Beraru.jpghttp://www.adplayers.ro/files/article_pictures/Letitia%20Beraru_300.jpg
http://www.avantaje.ro/images/content/articles/2008/6/3369/letitia1-212014148d4b8237b3f18_250_284_.jpghttp://img.kudika.ro/images/article_pictures/slideshows/142_4.jpg Fanclub portal Galerie Vedete romanesti Fete Letitia Beraru - poza Fanclub portal Galerie Vedete romanesti Fete Letitia Beraru - poza http://www.evz.ro/imagemanager/images/2008/martie/21/letitia_beraru_2.jpg

4,680 total views, 2 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply