Anamaria Prodan atac pe Facebook: «Îmi e greaţă!» de Cornel Dinu

 După ce l-a jignit pe Anghel Iordănescu, acum Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Reghecampf, l-a atacat pe Cornel Dinu. Foste glorii ale fotbalului şi oameni care au condus echipa naţională, cei doi au avut de suferit doar pentru că nu au fost de acord cu impresara în privinţa jocului Stelei sau al “tricolorilor”.  Nici Claudiu Niculescu nu a scăpat de tirul verbal al sexy impresarei.

“Stau şi mă gîndesc dacă merită să scriu ceea ce gîndesc. Decît să fiu încă un sclav al sistemului, mai bine un om cu coloană vertebrală, care în ciuda tuturor criticilor şi pierdicilor a ajuns singură fără ajutor unde este astăzi. Consider cu strupoare că au mai rămas cîţiva gropari ai fotbalului românesc în viaţă şi se chinuiesc din răsputeri să distrugă şi ce a mai rămas bun în acest amărît de sistem. Oare simbolurile lui Dinamo nu au fost şi Florea Dumitrache, şi Dudu Georgescu? Oare ei de ce nu au vorbit în acest timp şi nu au blamat pe nimeni? De ce nu au fost implicaţi în circuri ieftine?

De 7 sau de 8 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. În timp ce fotbalul se scufundă şi greii acestui sport îşi fac discursuri pe la TV sau îşi ocupă timpul uitîndu-se în curtea altuia. Îmi e greaţă de tot acest spectacol ieftin din fotbalul românesc. Oare lumea l-a uitat pe cel care a făcut echipa Stelei. Un Halagian? Oamenii care ştiu fotbal au uitat oare de greu este să faci o echipă şi ce uşor e să o preia altul să cîştige trofee cu ea? Oamenii din fotbal au uitat cum este să ai şase puncte înainte de finalul campionatului în faţa Rapidului şi să-l pierzi fără drept de apel?

Să-mi explice eminenţa cenuşie a fotbalului cum o echipă naţională poate să fie eliminată de nişte pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 şi în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta Fălticeni? Nu-mi explică nimeni cum Florentin Petre a fost dat afară de la Dinamo pentru că era «li…l principesei» de 1.20 şi trimis la Arad, în locul lui fiind căutaţi sîrbi de 1.85? Cum Paul Codrea a fost dat afară de la Dinamo şi a făcut carieră într-un campionat uluitor de mare? Cum a fost aruncat Hîldan şi Dinu Cezar la Tîrgovişte deoarece nu erau buni pentru Dinamo? Cum s-a ajuns ca Dinamo să strîngă la un derby 20 de spectatori? Oare episodul Kosice l-am uitat? Adversarii în 8 oameni conduceau cu 5-2? Striga lumea în tribună să mai dea arbitrul afară încă un jucătort ca să ne mai poată da încă un gol… ce cu numărul 6?

Vorbim de moralitate? Astăzi un om minunat care conduce fotbalul românesc mi-a dat un sfat măreţ! Îi cer scuze că nu l-am urmat. Nu m-am născut sclav, sînt demnă şi mîndră că o femeie poate să vorbească despre sisteme de joc. Sînt mîndră că măcar 10 la sută din cei care conduc fotbalul mă apreciază. Ştiu că sînt foarte bună din toate punctele de vedere. Această persoană pe care o admir pentru puterea şi curajul cu care a înfruntat sistemul mi-a spus azi să tac. Să-i las în pace, să-i ignor pentru că-i fac rău soţului meu, care e un mare antrenor. Îi mulţumesc din suflet pentru cuvinte şi sfaturi. În alte circumstanţe îl ascultam, dar acum cînd mă uit în trecut şi văd că nici pe mine şi nici pe soţul meu nu ne-a ajutat nimeni nu pot să tac!

Repet cine vorbeşte de moralitate? Sau de jocuri de noroc? Are el curajul să ridice piatra? Pentru mine a mai murit azi un mit… unul fabricat. Probabil că ma va judeca o ţară întreagă pentru că e greu să loveşti legende. Şi pentru că e greu ca o femeie să vorbească despre un subiect tabu, numit fotbal. Dar poate cineva să conteste ceea ce am scris? Chestia cu capul plecat sabia nu-l taie, la mine nu funcţionează, doar la oameni laşi…”, este “scrisoarea” postată de impresară pe Facebook.

Ceva comentarii despre fost presedinta de la U Cluj? 😀

657 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply