Mutu joacă periculos! Tentativa de împăcare cu Piţi a fost dinamitată de atacantul Cesenei

Preconiz ata împăcare dintre Adrian Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă mai are de aşteptat. Atacantul a anunţat că nu mai poate ajunge la partida de azi şi că o să vină de-abia la meciul cu Franţa. Astfel, şansele lui Mutu de a fi iertat de Piţi scad simţitor.

Discuţia planificată de Mircea Sandu între Adrian Mutu şi Victor Piţurcă nu va mai avea loc în Luxemburg. Şi, cunoscându-l pe selecţioner, e foarte posibil ca aceasta să nu mai aibă loc niciodată! Mai ales că renunţarea, cel puţin oficial, a venit din partea atacantului Cesenei. Acesta a invocat o partidă de pregătire pe care, ca un făcut, noua sa echipă a perfectat-o pe ultima sută de metri împotriva celor de la Novara, mâine, astfel încât să “rateze” întâlnirea cu tricolorii.

Mitică l-a taxat oficial

Primul care a luat atitudine după anunţul lui Mutu a fost şeful LPF, Dumitru Dragomir. “Mircea Sandu a vrut să rezolve inteligent porblema cu Mutu. Dar domnul Adrian Mutu ar fi trebuit să reacţioneze altfel şi să vină până la urmă în Luxemburg” , a fost declaraţia făcută de omul care este şi vicepreşedintele FRF. Şi, într-adevăr, aceasta pare să fie şi starea de spirit în sânul lotului tricolor în ceea ce-l priveşte pe atacantul Cesenei. Rămâne de văzut dacă, la meciul cu Franţa, Piţurcă va mai fi dispus să accepte oferta lui Mircea Sandu şi să stea la o masă de împăcare cu fostul decar al Fiorentinei.

Îmi pare rău că nu mai pot fi alături de băieţi. Le doresc să bată cu 3-0

Adrian Mutu, atacant Cesena

La conferinţa de presă de ieri, Victor Piţurcă a refuzat să vorbească despre Adi Mutu. “Discutăm numai despre meciul cu Lxemburg. Nu puneţi alte întrebări”, a spus selecţionerul cu autoritate

247 total views, 1 views today

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply