Romanian WAG 41 is Miss Playboy Bulgaria – Margarita Peicinska

Margarita Peicinska mrsport.ro

Petre a fost căsătorit timp de opt ani cu Cătălina Damian, care i-a şi dăruit doi copii: Patrick (13 ani) şi Dennis (8 ani), dar acum susţine că Margarita Peicinska este iubirea vieţii sale. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe vremea când Florentin juca la ŢSKA Sofia, iar de doi ani formează un cuplu.
Margarita Peicinska mrsport.ro
Anumite surse susţin că Margarita este principalul motiv al divorţului prin care a trecut fostul căpitan al lui Dinamo în 2008. Partenera de viaţă a lui Petre este celebră în Bulgaria, după ce, în 2002, a fost vedeta unui pictorial incendiar în revista Playboy. La fel ca şi Florentin, Margarita Peicinska a mai fost căsătorită o dată, dar pentru scurt timp. Alesul a fost un fost voleibalist, Ivaylo Gavrilov, de care s-a despărţit însă în 2009, când acesta a dispărut din cauza unor datorii. Tânăra a lucrat ca reporter sportiv la cotidianul Meridian Maci.

În 2007, Margarita a mai pozat o dată în varianta bulgară a revistei Playboy, într-o ediţie de colecţie, alături de alţi 49 de “iepuraşi”

Margarita Peicinska mrsport.ro

Margarita Peicinska mrsport.ro

Margarita Peicinska mrsport.ro

2,787 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “Romanian WAG 41 is Miss Playboy Bulgaria – Margarita Peicinska”

Leave a Reply