David Beckham a murit intr-un accident de masina???

Glume gustate de americani, nu si de europeni – glume macabre! Un site din America publică zilnic știri despre moartea vedetelor de peste hotare. Glumele sunt gustate de cititori, însă mai puțin de staruri. Un astfel de site nu ar face trafic, adica nu ar avea vizitatori, deloc in Europa!

David Beckham este unul dintre ultimile personaje, despre care site-ul Global Associated News a scris că ar fi murit. Conform articolului respectiv, se pare că fotbalistul a decedat în urma unui accident rutier, pe Autostrada 80. Știrea cu pricina a fost preluată de mai multe portaluri, ajungând și pe paginile mai multe site-uri de socializare.

Fanii fotbalistului și clubul din care acesta face parte, au criticat aspru portalul care a dat știrea.

“Nimic din ceea ce s-a scris nu este adevărat. David este viu şi oamenii care inventează asemenea ştiri sunt proşti de-a dreptul. Nu înţeleg care este plăcerea unora de a se juca cu moartea”
, a declarat un reprezentant al echipei LA Galaxy.

419 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply