Cu ce l-a cucerit Alina Vidican Borcea pe Cristi?

Apar la suprafata tot felul de dezvaluiri socante privind modul in care Alina Vidican l-a cucerit pe Cristi Borcea fara drept de apel.

Daca multa lume cauta misterul dragostei pe care Cristi Borcea i-o poarta Alinei Vidican in magia neagra, se pare ca tanara are propriile arme si nu trebuie sa apeleze la vrajitoare.

Un anume Radu, de 28 de ani, sustine ca Alina Vidican ar fi fost cu ceva ani in urma dama de companie, lansata la produs de un interlop timisorean.

In plus, Radu sustine ca el personal este un fost client al Alinei Vidican si ca tanara are cateva abilitati de ordin sexual absolut iesite din comun: “E normal ca Borcea si-a pierdut mintile. Ca sa spun mai exact, are un soi de contractii vaginale rarisime, n-am mai vazut asa ceva“, povesteste Radu pentru Secret Life.

Dezvaluirile de ordin intim nu s-au oprit aici. Tanarul a marturisit ca Alina Vidican se pricepe si la sex oral, parand construita de natura pentru a produce placere orala: “Are fleasca ca trompeta!”.

1,246 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

One Response to “Cu ce l-a cucerit Alina Vidican Borcea pe Cristi?”

  1. e foarte credibil ca ar fi fost dama de companie…

Leave a Reply