Mihaela si Paul Papp se casatoresc dupa o relatie de sapte ani

Paul Papp si-a luat inima in dinti si dupa o relatie de sapte ani, a cerut-o pe Mihaela Dusa, iubita lui, în căsătorie! Mihaela Dusa, viitoare Mihaela Papp – Romanian WAG 42. Cei doi se iubesc foarte mult, dovada si pozele pe care le au, in majoritatea lor, cei doi apar numai impreuna!

Povestea de dragoste a celor doi a început încă din perioada liceului, pe vremea când fundaşul activa pentru echipa din oraşul natal, Unirea Dej. Evoluţiile bune l-au făcut pe Papp să fie unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din Liga I şi i-au adus un transfer de aproximativ 2 milioane de euro, la echipa italiană, Chievo Verona.

Cunoscut drept un „băiat de casă”, Paul nu a plecat singur în Italia ci însoţit de iubita sa. De mai bine de şapte luni de când s-au stabilit la Verona, dragostea celor doi pare să înflorească în fiecare zi mai mult. Cei doi locuiesc pentru moment într-un apartament din centrul oraşului Verona, iar Mihaela are grijă de casă în timpul în care Papp este plecat cu echipa în cantonamente.

Cum zilele trecute Mihaela şi Paul Papp au sărbătorit împlinirea a şapte ani de relaţie, internaţionalul i-a oferit iubitei sale cel mai frumos cadou: un inel de logodnă însoţit de o cerere în căsătorie. Răspunsul a fost unul afirmativ, iar acum cei doi îndrăgostiţi se pregătesc pentru nuntă.

Cel mai probabil, fotbalistul şi logodnica sa îşi vor jura credinţă în faţa lui Dumnezeu, în vara anului 2014. Un cuplu frumos, care dupa o relatie lunga si frumoasa, vor oficializa relatia printr-o casatorie

Jucătorul de 23 de ani s-a făcut foarte repede remarcat în Italia, reuşind să marcheze încă din primul amical disputat. Dacă începutul a fost unul compromiţător, cele şapte luni petrecute până acum la Verona nu l-au mulţumit pe deplin pe fostul fundaş al Vasluiului. Fotbalistul simte că nu este folosit la adevărata lui valoare, el fiind de cele mai multe ori rezervă în meciurile oficiale ale echipei.

Papp a făcut parte din naţionala României în turneul amical din America de Sud. Fotbalistul celor de la Vaslui a jucat titular în meciul cu Brazilia, partidă care a consemnat şi retragerea lui Ronaldo de la selecţionata „selecao”.

Paul l-a avut ca adversar direct pe superstarul brazilian, care n-a prea mişcat în faţa puştiului de 21 de ani originar din Dej. Papp încasează la gruparea lui Porumboiu 150.000 de euro pe sezon.

Carte de vizită Paul Papp

Data şi locul naşterii: 11.11.1989, Dej
Înălţime/greutate: 1,88 m, 80 kg
Echipe la care a evoluat:
2006 – 2008 Unirea Dej
2008 – 2009 FC Botoşani
2008 – FC Vaslui
2009 – Farul Constanţa (împrumut)
2010 – FC Vaslui
România U21- 9 jocuri/1 gol
România – 1 meci/0 goluri
Europa League – 2 meciuri/ 0 goluri

3,324 total views, 2 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply