Anda Adam – Romanian WAG 44 – Se iubeste cu un fotbalist de 18 ani

Pe Anda Adam am “ratat-o” in prezentarea Romanian WAGs in timpul intalnirilor cu Răduţ şi Nikolici. Ultimul, Stefan Nikolici, 22 de ani, n-a rezistat însă foarte mult alături de cîntăreaţă. Muntenegreanul a fost înlocuit de un jucător mai tînăr, care evoluează în străinătate.

Este vorba de atacantul lui Lazio, Cătălin Ţîră, fiul lui Ştefan Ţîră, fostul atacant al Rapidului. Jucătorul are numai 18 ani şi este cu 15 mai tînăr decît solista.

Anda Adam a aniversat anul acesta 13 ani de cand a dominat pentru prima data topurile muzicale, iar mai nou si incheierea a 6 ani de relatie cu Victor Slav.

Anda Adam a debutat in show biz inca de la varsta de 16 ani, fiind o prezenta agreabila, cu o mare pofta de viata si plina de energie. Inainte sa se bucure de mare success cu piesa “Nu ma uita”, interpretata alaturi de R.A.C.L.A, Anda a colindat cele mai cunoscute festivaluri de muzica usoara, castigand in 1998, la numai 18 ani, premiul presei la Festivalul Mamaia. In 1999, avea sa vina succesul pe care il astepta de mult: piesa “Nu ma uita” a fost la acea data cel mai mare hit hip hop, propulsand-o pe artista si in randul celor mai sexy vedete din Romania, intrand foarte repede in atentia caselor de productie si a producatorilor muzicali.

Anda a pozat mereu in bomba sexy. Dovada de necontestat: pictorialele din Playboy, primul realizat in 2002 cand inca nu avea silicoane, al doilea facut mai tarziu in care isi etala noii sani.

Din dorinta de a-si surprinde fanii, vedeta a incercat mereu tot felul de combinatii spectaculoase in ceea ce priveste tinuta si machiajul. Nici podoaba capilara nu este neglijata, aceasta suportand, din cand in cand, transformari radicale.

Dupa despartirea de Victor Slav, Anda a luat la rand fotbalistii si barbatii bogati disponibili. De fapt chiar in timpul celei mai lungi relatii avute de Anda Adam (cu Victor Slav) Revista Ciao! a publicat povestea incredibila a vietii amoroase duble pe care o duce Anda Adam. Se pare ca Victor Slav nu era singurul care are acces in asternuturile artistei, ci, timp de noua luni, si-a facut loc acolo si Soare, un afacerist bucurestean de 34 de ani, insurat si tata a doi copii.

Intr-un timp, turcii o supranumeau pe Anda Adam, Madonna Europei.Recent, datorita vestimentatiei a la Lady Gaga, cu tinute prea colorate si uneori vulgare asortate la un bronz exagerat,  Mihai Albu a numit-o “Lady Gaga de Ferentari”. De fapt, anul trecut, Anda a reusit sa primeasca “calificativul” de “ieftin si urat” din partea stilistilor.

3,966 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Anda Adam – Romanian WAG 44 – Se iubeste cu un fotbalist de 18 ani”

  1. Doc says:

    Hahaha! “Copanica” din Showbiz, nu de la Jean Monet! 😀

  2. […] daca trebuie sa-i multumesc lui Catalin Tira, pentru ca Anda Adam a devenit Romanian WAG 44, nu pot sa nu remarc ca desi joaca fotbal intr-un campionat puternic, la o echipa puternica, Lazio […]

Leave a Reply