Andreea Preda iubita lui Alex Chipciu – Romanian WAG 45

Pe plan profesional, lui Alex Chipciu ii merge excelent. A marcat un gol foarte important pentru Romania in partida de la Budapesta cu Ungaria, Steaua este pe primul loc in Liga 1 si va castiga la pas acest campionat, iar el a devenit unul dintre cei mai curtati fotbalisti romani.

2013 va fi probabil unul de referinta pentru Alex Chipciu, pentru ca mijlocasul de 23 de ani al Stelei va deveni tatic anul acesta si se va casatori cu iubita sa, Andreea Preda, care este insarcinata in luna a patra. Cei doi şi-au petrecut deja o vacanţă împreună, anul trecut fiind plecaţi în Thailanda.

La inceputul lunii martie, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe stelist si pe viitoarea sa sotie exact in timp ce ieseau de la cabinetul ginecologic, acolo unde au mers sa afle sexul bebelusului. “Sunt fericit”, au fost singurele cuvinte rostite de Chipciu, la plecarea spre casa.

Înainte de relaţia cu Chipciu, Andreea Preda a mai fost împreună cu dinamovistul Marius Alexe. Din nou Steaua a castigat in fata lui Dinamo! 🙂 Sau aceasta este si diferenta de seriozitate dintre Steaua si Dinamo?

Alex Chipciu
Data naşterii: 18 mai 1989
Locul naşterii: Brăila
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 68 kg
Post: Mijlocaş lateral
Meciuri naţională: 8
Goluri naţională: 2

8,325 total views, 0 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply