ExtraSport: Top 10 Cele mai frumoase Craciunte pop

10. Cheeky Girls

Gemenele au transformat pana si Craciunul in ceva obraznic, dar nu prea au facut-o cu stil… Fetele s-au lasat fotografiate in timp ce impodobeau bradul, purtand doar lenjerie intima.
Deoarece mai au mult de lucru (la piese si la atitudine!), se claseaza pe ultimul loc in topul Craciunitelor.

Cheeky Girls craciunite

9. Andra

O poza mai veche, ce-i drept, poate Andra s-a mai rafinat intre timp! Andra ar fi o craciunita draguta – pacat ca sutienul rosu strica tot peisajul!
Cu siguranta aceasta imagine nu i-ar servi cantaretei pentru a-si promova albumul de colinde.

Andra Craciunita

8. Lindsay Lohan

Actrita lesbi se descurca de minune in postura de Craciunita. Un pupic dulce pentru… toate simpatizantele din lume! 🙂

Lindsay Lohan craciunita

7. Destiny’s Child

Destiny’s Child ne-au promis “8 Days Of Christmas” si apoi s-au despartit. A ramas insa amintirea Sarbatorilor cu piese gospel si costume hot de Craciunite. Go girls!

Destiny\'s Child Craciunite

6. Christina Aguilera

Dupa ce-a descoperit “Genie in a Bottle”, Christina s-a transfomat intr-o vedeta “Dirrty” si apoi s-a cumintit din nou.
Pe noi ne-a cam zapacit cu schimbarile de imagine, asa ca preferam sa o tinem minte cu decolteu moderat de Craciunita adolescenta 🙂

Aguilera craciunita

5. Jojo

Wow, Jojo e o super-Craciunita! Senzuala si zambitoare cum o stim, cantareata chiar ne poate face sa simtim ca viata e roz de Craciun.

Jojo Craciunita

4. Rihanna

A fost anul Rihannei! Tot ce atinge interpreta hitului “Umbrella” se transforma in aur… asa ca frumoasa din Barbados a primit si invitatia de-a participa la o sedinta foto in ipostaza de Craciunita. Fierbinteeeee!

Rihanna Craciunita

3. Jessica Simpson

Zambetul stralucitor al Jessicai surprinde excelent bucuria Sarbatorilor de iarna!
De aceea, Jess nu are nevoie de un super-costum de Craciunita pentru a transmite spiritul Craciunului…

Jessica Simpson Craciunita

Jessica Simpson de Craciun

2. Mariah Carey

Mariah Carey este diva Craciunului! Cantareata isi petrece Sarbatorile de iarna in Aspen in fiecare an si are adevarate ritualuri asociate acestora.
Este autoarea albumului “Merry Christmas” (1994), unul dintre cele mai de succes LP-uri de Craciun din istorie si a creat un adevarat fenomen cu “All I Want For Christmas“. Isi merita pe deplin locul fruntas!

Mariah Carey Craciunita

Mariah Craciunita

1. Britney Spears

Britney a reusit un comeback spectaculos anul acesta si merita toate laudele! Sa ne amintim, deci, de una dintre cele mai cunoscute campanii publicitare la care a participat, in ipostaza de Craciunita sexy si zambitoare. Cu aceasta ocazie, ascultam si piesa ei “My Only Wish (This Year)”…

Britney Spears craciunita Britney Spears Craciunita

1,902 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply