Denmark WAGs: Misse Beqiri

Denmark: Misse Beqiri - Anders Lindegaard

Denmark: Misse Beqiri - Anders Lindegaard


Splash

Missé este un model suedez, de origine albaneză, care nu se sfieşte deloc să-şi dezvăluie trupul de invidiat. Asta ţinând cont de multitudinea de fotografii nud de pe contul ei. A intrat în rândul prietenelor de fotbalişti din momentul în care s-a cuplat cu portarul de rezervă al celor de la Manchester United, Anders Lindegaard, cu care, din cauza timpului foarte scurt pe care îl petrec împreună, dialoghează deseori prin intermediul reţelelor de socializare, acolo unde mesajele lor sunt însoţite de multe inimioare şi pupici. Şi asta pentru că şi Missé este extrem de ocupată, din moment ce este implicată într-o mulţime de campanii pentru diferite branduri din Suedia şi Danemarca.
Dar dacă în fotografii nu este o aşa de mare fană a hainelor, spre marea noastră mulţumire, Beqiri este însă o înfocată bloggăriţă. Aşa că dacă cumva aude că nu aţi votat-o vă va desfiinţa pur şi simplu, veţi deveni nişte hateri pentru ea.
Şi ar fi păcat, uite ce bine se mişcă:All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply