Alina Vidican Borcea – Poza indecenta pentru o Doamna?

Alina Borcea locuiește la Miami, însă nu și-a uitat fanii din România, printre care și fotbaliști la clubul pe care l-a deținut până nu demult soțul ei, Cristi Borcea. Bruneta postează din când în când fotografii cu e pe Facebook, iar una dintre ele a stârnit o adevărată controversă.
Alina Borcea, poza NUD care a stârnit controverse pe Facebook! FOTOAlina Borcea, poza NUD care a stârnit controverse pe Facebook! FOTO
Una dintre fotografiile postate de Alina Borcea, fostă Vidican, pe site-ul de socializare este realizată, se pare, pe vremea când ea activa ca model. Poza a făcut furori nu doar pentru faptul că Alina Borcea este goală, ci și pentru că mulți prieteni din listă susțin că nu este ea, ci sosia ei, o argentiniancă focoasă, Maria Paz Delgado, care a pozat de câteva ori în Playboy.
Asemănarea este însă izbitoare, iar bruneta care stă întinsă, arătând tot, tot, este la fel de frumoasă ca și Alina Borcea, care acum se bucură de mângâierile soțului și de primele luni ale copilașului pe care îl are cu fostul acționar de la Dinamo, în reședința lor din Miami.

1,977 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply