Perfect woman Daniela Stefania Bia – Femeia Perfecta

Nume complet: Daniela Stefania Bia
Data nasterii: 16 ianuarie 1989 ( 23 ani )
Zodie: Capricorn
Inaltime (cm): 160
Greutate (kg): 47
Brat (cm): 22
Piept (cm): 89
Talie (cm): 60
Coapse (cm): 50
Gambe (cm): 29
Stare civila: Necasatorita

Pasionata de sport de mica, a practicat altetismul in copilarie, apoi s-a retras din cauza unei accidentari, insa a pastrat stilul de viata sportiv iar pasiunea pentru fitness i-a adus titlul de campioana nationala pe disciplina Bikini Fitness atat la junioare cat si la senioare. De asemenea, pe langa de cariera de antrenor personal, este si licentiata in jurnalism.

Stefania Bia este noua senzatie din fitness, in Romania. Este legitimata la CSS 5 Bucuresti, are 23 de ani si are in picioare 8 ani de atletism. A inceput sportul cand avea 9 ani si incercat o multime de probe. A dat randament pe 200 si 400 de metri plat insa o accidentare a fortat-o sa renunte la sport.

A continuat insa drumul in sala de forta si a ajuns intr-o forma de invidiat. Prietenii au convins-o sa concureze in proba de fitness bikini, iar rezultatele ei au fost extraordinare. A devenit campioana nationala de junioare, iar luna trecuta, la Targu Mures, a castigat proba de 163 cm si open-ul, devenind campioana nationala absoluta si la senioare. Mai are un an de junioriat si poate profita din plin daca va castiga medalia de aur.
“Dupa ce m-am lasat de atletism a fost o perioada de relaxare in care nu am facut absolut nimic. M-am apucat de sala pentru mine. Nu imi doream sa particip la niciun concurs. A fost o provocare din partea unor prieteni”, a spus Stefania.

Pentru a se mentine in aceasta forma incredibila, Stefania se antrezeaza de doua ori pe zi, 6 zile din 7,
“Stilul meu de viata privind alimentatia il aveam dinainte. Am fost mereu atenta cu ceea ce mananc, ce consum si ce beau. Dar acum, in perioada competitilor, trebuie sa ai un regim de viata mai strict decat il ai de obicei. Mi-am schimbat putin modul de viata. Mi-am reluat activitatea pe care o aveam si in copilarie, cand faceam sport de performanta. Trebuie sa faci unele sacrificii, altfel nu ajungi nicaieri”

2,070 total views, 2 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

4 Responses to “Perfect woman Daniela Stefania Bia – Femeia Perfecta”

  1. si ce e perfect la o femeie cu masurile 89-60-50? 🙂

  2. ioana says:

    draga daca are 1,60 nu poate avea 90-60-90 pentru ca ar fi grasa gandestete si nu fi invidioasa ca arate super deci sa fim seriosi,si sani si picioare si posterior tot ce vrei e superba fata :p

  3. Camilressu says:

    Cam da, adica lata in solduri? 😮

  4. Advertiseru says:

    pai la 50 CM in solduri nu poate nici macar sa duca o sarcina!

Leave a Reply