Gigi Becali Handsome Man si indemnurile tinerilor Stelei

Gigi Becali Self esteem maxim:

Gigi Becali – ţăran cooperator. 😀 Poza de mai sus aduce aminte de interviurile cu sefii Cooperativelor Agricole, fruntasi in economia socialista, pentru ca au obtinut productii record la hectar in aceasta toamna. Cine-i mic şi dă din mână, şi-are 4 la română?
Hotararile de insemnatate istorica adoptate la Palat, inflacaratele indemnuri adresate tinerei generatii de la Steaua de catre tovarasul George (Gigi) Becali in deschiderea interviurilor acordate atat presei scrise, cat si video, pun in fata fotbalistilor si suporterilor echipei Steaua sarcini deosebite.
Suntem constienti ca pentru a crea o Steaua moderna, intensiva sunt necesare cadre a caror pregatire sa se reflecte in capacitatea de efort pe teren (nu in afara lui), de a raspunde noilor exigente ale jocului de fotbal, ale activitatii sociale in general, care trebuie sa dovedeasca inalta competenta profesionala, gandire creatoare, deschisa spre nou, spirit de initiativa, responsabilitate, ordine si disciplina.  (va urma)

757 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

4 Responses to “Gigi Becali Handsome Man si indemnurile tinerilor Stelei”

  1. “Poza de mai sus aduce aminte de interviurile cu sefii Cooperativelor Agricole” – ai las-o, las-o, ca de la o poza pana la un interviu e cale lunga. Chiar ai imaginatie sa le legi. Chiar sunt curioasa ce va urma 🙂

  2. Camilressu says:

    Jignita ca m-am luat de Becali? Sa-ti fac si tie o poza comandanta de detasament sau soim al patriei?

  3. Advertiseru says:

    Si io m-as simti jignit, daca as fi Becali 🙂

  4. Camilressu says:

    Lasa ca esti un gentlemen adevarat si i-ai sarit in ajutor! 😉

Leave a Reply