Corina Caragea Sexy: «Nu m-aş îmbraca niciodată cu un fake!»

Corina Caragea nu se consideră o împătimită a fashion-ului sau a şedinţelor interminabile de shopping.

Prezentatoarea Știrilor sportive de la Pro Tv spune că în garderoba ei predomină hainele casual şi totodată declară că merge la cumpărături doar atunci când are nevoie. Cu toate astea, vedeta nu ar purta niciodată o ținută contrafăcută.

Nu m-aș îmbracă niciodată un articol vestimentar fake“, a spus bruneta pentru perfecte.ro.

Sursa: www.click.ro

Corina Caragea, pe care o vedem de obicei de la bust în sus, prezentând ştirile sportive de la Pro TV, are un trup de invidiat.

Prezentă astăzi la petrecerea revistei Pro TV Magazin, bruneta a adoptat o ţinută care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată.

Corina Caragea şi-a pus frumuseţea în valoare cu o rochie albă, extrem de scurtă, ce-i lăsa la vedere picioarele bronzate şi tonifiate.
Cum era de aşteptat, fanii de pe reţelele de socializare au remarcat apariţia spectaculoasă a prezentatoarei, iar imaginea postată a strâns numeroase apecieri şi cuvinte de laudă.

Sursa: www.cancan.ro

1,085 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply