Gina Pistol, ex WAG, New WAG, in tribuna la Pandurii Tg Jiu

Petrolul a făcut spectacol în faţa a peste 15.000 de spectatori pe “Ilie Oană”, cîştigînd în faţa Pandurilor cu un categoric 4-0. In tribuna, Gina Pistol, iubita lui Radut.

  Gina Pistol, iubita lui Mihai Răduţ.


Steaua a transferat în ultimii ani mai mulţi jucători de la Pandurii, Martinovic, Gabi Matei, Chiricheş şi Pintilii fiind jucători de perspectivă în Ghencea.
 Mihai Răduţ a fost cedat un sezon împrumut la Tg. Jiu, însă Gigi Becali anunţă că el nu va mai reveni în Ghencea din cauza dragostei pe care jucătorul i-a declarat-o Ginei Pistol.


“Dacă el îi arată dragoste Ginei Pistol, înseamnă că nu va ajunge niciodată fotbalist. Dacă o folosea pe Gina Pistol că are fundul mai bombat, nu ştiu ce sâni, înţelegeam, dar el are sentimente pentru ea. Îţi dai seama.

Îl dau de tot la Pandurii, n-am nevoie de unul care îi arată dragoste Ginei Pistol de pe teren”, a spus Becali la gsptv.

1,875 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply