Ancuţa Bobocel, Mirela Lavric şi Bianca Razor olimpic show :)

Fotografii incendiare cu sexy-atletele olimpice! Nu au prins finala la probele lor, dar au făcut un pictorial provocator demn de medalii!

Ancuţa Bobocel, Mirela Lavric şi Bianca Razor, trei dintre sportivele care au reprezentat România la Olimpiada de la Londra, s-au pozat în ipostaze fierbinţi în camera unde au fost cazate.

FIERBINTE. Ancuţa Bobocel îşi mângâie pe coapse colega de lot, fără cea mai mică reţinere

PROVOCATOARE. Bobocel şi Lavric s-au lipit de pereţi şi au afişat priviri pline de pasiune în faţa aparatului foto

Ancuţa Bobocel a ratat calificarea în finala probei de 3.000 de metri obstacole. Mirela Lavric nu a prins finala la 800 de metri. Bianca Razor nu a ajuns nici măcar în semifinale la 400 de metri.
Cu toate acestea, cele trei nu au fost întristate de rezultatele slabe obţinute le Olimpiadă şi au găsit energia şi timpul necesar pentru un pictorial incendiar, în decorul camerei unde au fost cazate la Londra. Dacă Razor a încercat pe cât posibil să nu “derapeze” în imagini, Bobocel şi Lavric au oferit un show de zile mari.
Îmbrăcate provocator, cele două au adoptat câteva poziţii erotice, ajungând la un moment dat chiar să se atingă una pe cealaltă pe picioare. Cum medalii nu au putut obţine la competiţia din Marea Britanie, ele s-au gândit că nu strică să rămână totuşi cu câteva amintiri de colecţie.
Cele mai mari explozive scandaluri sexuale la Olimpiade

DIFERENŢĂ. Bianca Razor a fost cea mai cuminte dintre atlete, spre deosebire de Ancuţa Bobocel, care nu a ezitat să îşi etaleze abdomenul perfect lucrat

 

 

 

 


Sexy-atletele olimpice!

Sursa: www.cancan.ro

2,396 total views, 2 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply