Model in sport

Producatorii de echipamente pentru copii si bebelusi s-au gandit sa scoata pe piata si carucioare sport. Oarecum normal, daca stam sa ne gandim ca tot mai multi parinti fac sport si inainte dar si imediat dupa aparitia pe lume a bebelusului.

O simpla vizita printr-un magazin bebelusi si vei descoperi o serie intreaga de produse si articole pentru copii, care sa ii deteremine sa faca sport de la o varsta cat mai frageda. Parintii au un rol foarte important, pentru ca ei sunt modelele pe care cei mici le vad si pe care incearca sa le copieze.

Chiar daca toti copiii stau in masina pe scaunul dinspate in scaune auto pentru copii, asta nu inseamna ca ei nu sunt atenti la stilul de condus al tatalui, de exemplu si mai tarziu va fi o copie fidela la volan, de cele mai multe ori.

La fel si modelul parintilor in sport. Copiii vad ca parintii sunt sportivi si vor dori sa-i impresioneze sis a le dovedeasca ca sunt cei mai buni si ca pot obtine performante, doar ca sa-si impresioneze parintii. De la a-si impresiona parintii pana la a obtine performante recunoscute, recorduri, nu este decat un simplu pas.

Parintii raman principalul model pentru copii. De ce nu ar fi si in sport un model pentru copiii lor?

 

821 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply