Aglomeratie

Shoppingul a fost sportul national in ultimele doua saptamani ale anului trecut. Toata lumea alerga disperata dupa cumparaturi. Timpul, mai calduros decat de obicei in acesta perioada a anului, i-a facut pe cei mai multi sa iasa din casa pentru mai multe reprize de cumparaturi, mai ales ca neavand nevoie de ghete de iarna, au putut sa aiba si incaltamintea potrivita pentru acest “sport”.

Campioanele au fost rochiile de seara, probabil cele mai multe fiind cumparate pentru noaptea de revelion, pentru ca anul nou a trebuit intampinat intr-o rochie noua, nu-i asa? Rochiile de seara au fost epuizate rapid, chiar si din raioanele de haine gravide, 🙂 iar petrecerile s-au tinut lant pana dimineata.

Aglomeratii, ca de obicei, nu numai in restaurant si cluburi, dar si pe drumul de la munte, pe valea Prahovei, unde chiar daca nu a nins, tunurile de zapada si-au scos din plin investitia, pentru ca datorita lor, aglomeratie a fost si pe partie. Totul normal ar putea sa zica carcotasii, pentru ca asa se intampla in  fiecare an in aceasta perioada in Romania.

Totul e tras la indigo, aglomeratia din aceasta perioada devenind traditie pentru aceasta perioada, pentru ca traditiile de iarna adevarate au inceput sa fie din an in an, din ce in ce mai putine…

529 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply