reluati miscarea fizica in aer liber primavara

Sport, miscare in aer liber, acum odata cu venirea primaverii. A fost un weekend plin in parcuri de doritori de miscare. Vremea frumoasa a scos din casa majoritatea celor care au hibernat sau care au preferat sa mearga la sala decat sa faca miscare in aer liber.

Multi copii au inceput s afaca sport, iar site-ul  lavitaevelo.ro e plin de biciclete pentru copii de 10 ani si mai mici. Merita sa-ti arunci un ochi acolo chiar si pentru tine1 iti recomand oferta biciclete BMX, daca nu esti inca foarte hotarat ce bicicleta sa-ti achizitionezi.

Revenind la miscarea in aer liber, sa notam ca au inceput si concursurile pentru alergatorii amatori, iar pana la vara, aceastea vor fi aproape in fiecare weekend, cu exceptia weekendului in care cade Pastele.

Sportul in aer liber contribuie la imbunatatirei bunei dispozitii si ne tine departe de depresie! Activitatea fizica este mult mai plina de efecte benefice decat activitatea fizica indoor, contribuind mai repede la disparitia starilor de tensiune, confuzie, furie sau depresie.

Pentru cei care au sistat pe timpul iernii miscarea fizica, revenirea la forma fizica nu este intotdeauna usor. Sa faci miscare primavara, in aer liber, duce la cresterea energiei care reduce stresul, dar si riscul de aparitie a bolilor cardiac, accident vascular cerebral, cancer sau diabet.

712 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply