Simona Halep salveaza machidonii din România!

Bravii, neinfricatii, stoicii si … mafiotii barbati din neamul machidonilor din Romania au primit o mana, a se citi “o palma”, de ajutor din partea unei femei machedoance, mai degraba, o fetita, fara codite – Simona Halep!

Exact in perioada in care machedonii aveau mai multa nevoie de marketing pro-machidonesc! Este perioada in care machidonul razboinic Gigi Becali si machidonul mafiot Giovani Becali stau la racoare exact in orasul in care lumea vine sa se bronzeze!

Tot in capitala neoficiala a machedonilor din Romania e si regele fotbalului, care provine tot din neamul aromanilor: Gica Hagi, cazut si el in dizgratie, datorita echipei pe care o patroneaza, Viitorul Constanta, care s-a salvat “miraculos” de la retrogradare anul acesta, salvandu-si patronul de la un faliment iminent!

Hristu Chiacu – alt mare fotbalist pentru ca e machidon si orice fotbalist care e machidon, e vazut ca o viitoare mare vedeta, dupa ce si-a dat mama afara din casa, acum isi da si nevasta afara din casa. Sau probabil, avand in vedere cine ii este socru, cred ca mai degraba a plecat el de buna voie. Divortul in neamul machidonilor este inacceptabil si considerat de cea mai joasa speta!

Alt mare fo(s)tbalist care si el a divortat este Ianis Zicu. Ianis care si-a cautat gloria din Grant pana in Stefan cel Mare si din Italia si Bulgaria pana in Coreea, a fost adus la Ploiesti anul trecut, dar din pacate pentru el, imaginea lui a avut si mai mult de suferit, fiind exact in ochii presei. Nimic de cancan, dar nimic si despre fotbal cu Ianis Zicu!

Simona Halep a venit exact cand machedonii aveau mai multa nevoie de promovare si vizibilitate! O fata modesta si muncitoare, pentru care exact ca la gimnaste, copilaria a insemnat o perioada de munca, tradusa in antrenamente zilnice si solicitante! Simona se aseamana la felul de a vorbi cu Gica Hagi. Tonalitate, timbru vocal, vorba sacadata exact cum vorbeste Hagi. Insa vorbeste foarte corect din punct de vedere gramatical, ceea ce lui Gica nu prea ii iese nici acum! Cei care se astepta la perle gramaticale, ca la Gica Hagi si Gigi Becali, au de asteptat! Fetita asta vorbeste corect si in engleza, iar daca face ceva cu accentul in limba engleza, nici n-ai zice ca nu e de-a englezilor!

Familia Simonei a readus in atentia romanilor, familia si puternicele legaturi care ar trebui sa existe intre membrii ei! Joc de joc, clanul Halep e in tribuna alaturi de Virginia Ruzici si belgianul Wim Fissette, managerul si antrenorul Simonei Halep. Nu prea am inteles ce cautau ei amandoi la conferinta de presa de pe aeroportul Otopeni de dupa finala de la Roland Garros! 🙂 Pot interpreta insa ca familia ei dorea sa fie alaturi de Simona in orice moment.

 Simona Halep a oferit o lectie de invingator tuturor nu numai machidonilor: “A winner is somebody who has given his best effort, who has tried the hardest they possibly can, who has utilized every ounce of energy and strength within them to accomplish something. It doesn’t mean that they accomplished it or failed, it means that they’ve given it their best. That’s a winner.

Simona Halep a salvat neamul machidonilor! Simona Halep a salvat comunitatea aromanilor! Pana unde va merge?

4,425 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

12 Responses to “Simona Halep salveaza machidonii din România!”

 1. […] povestit aici cum a salvat Simona Halep machedonii din […]

 2. Tacu says:

  Intr-adevăr, prin tot ce face in domeniul sportului, Simona Halep este cea care salvează imaginea makidonilor dar nu numai. Ea salvează si o apără si imaginea României peste tot in lume unde merge si joacă. Acelasi lucru pot sa spun că-l fac si alte două sportive ce apără culorile României. Si aici amintesc de Dana Vârza (Ashihara), campioană mondială la Karate – Ashihara si Eliza Samara, multiplă campioană natională si europeană la tenis de masă si locul 13 in lume in topul tenismenelor. Ceea ce nu-i de colo, nu-i putin pentru o mână de oamini – cca 100 de mii de suflete, câti sunt makedonii (aromânii) in România. Iar răsplata politicienilor români pentru acest neam venit din locurile Macedoniei istorice este trecerea lui prin lege (299/2013) in rândul românilor de pretutindeni!

  • Camilressu says:

   Nu intru in politica, pentru ca face subiectul blogului meu!

   Insa, nu pot sa nu remarc, ca si in comentariul de sus, tot femeile sunt cele care isi vad de treaba lor, muncesc, duc o viata sportiva si disciplinata!

   Nu vreau sa fac comparatie iar cu barbatii machidoni! 🙂

 3. machidoanca says:

  Ce tampenie sa pui eticheta intregului neam arman(aroman,machidon) de mafie din cauza unor crengi uscate,sa enumar si eu toti mafiotii romani?Nu cred ca imi ajunge spatiul.Articolul e scris de un incult care iar da cu piatra in altii.Da Simona Halep este o valoare,o luptatoare si o invingatoare pe care o respect si o iubesc egal daca e armana sau romanca…deci neamul arman are si valori ca si multe personaje care ne fac de ras dar fiecare padure cu uscaturile ei.E o vorba…..nu arunca cu pietre cand ai casa de sticla!Cine pricepe bine cine nu,nu va pricepe niciodata.

 4. costa says:

  sictir ma articolul asta

 5. costa says:

  nesimtitilor habar nu aveti

 6. Frastelni says:

  Cred ca nu aveți suficiente date despre aromâni. Înainte de a va exprima o parere va rog sa va documentați.

 7. sistir says:

  O adunatura de subdezvoltati ramasi in comuna primitiva, care n au nici o legatura cu realitatea, se dau mari ca sunt ramasi in stari anterioare, nici nu vor sa iasa din asa ceva si se dau si mari ca altceva n au de facut. Considera ca au atins starea suprema, nu vor nimic mai mult. Omenirea evolueaza, ei sustin ca au fost cei mai tari si pot sa se considere asa la nesfarsit, in analfabetism major si si gasesc si personalitati. Fac numai porcarii, se dau mari ca sunt cei mai hoti. N are nimeni nimic de facut impotriva lor. Au terminat Dobrogea si nu i trimite nimeni la origini sa se simta acolo cum vor. Succesul unora nu e dat de vreo legatura cu ei.

Leave a Reply