Vedeta Playboy Denisa Botcari – Romanian WAG 55

Denisa Botcari

O noua intrare in Romanian WAG: vedeta Playboy, Denisa Botcari, 22 de ani, ultima “achizitie” a Printului Adrian Cristea!

Denisa Botcari a fost elevă la Colegiul Economic din Năsăud. Spynews a publicat că Denisa Botcari ar fi escortă de lux la Londra. Conform site-ului respectiv, blonda prestează la domiciliul clienţilor pe sume ce variază între 200 şi 250 de lire pe oră. O noapte cu “iepuraşul” costă 1.000 de lire, iar blonda mărturiseşte pe un alt site de prostituate de lux că nu se dă în lături nici de la partidele în trei sau în patru. Potrivit agenţiei care o “impresariază” pe blonda din Bistriţa-Năsăud, aceasta frecventează zona centrală a Londrei şi locuieşte lângă Hyde Park, aproape de staţia de metrou Lancaster Gate.

A pozat in Playboy, dar nu este model Playboy! In afara de moda, ea are si un post de consilier de imagine la un club de fite din Londra. Denisa a avut mai multe angajamente in Asia, iar la Londra locuieste intr-un cartier select, unde plateste o chirie de 3.000 de lire pe luna.

Denisa Botcari nu a fost insa prea mult WAG! Vedeta Playboy Denisa Botcari, care a fost surprinsa la inceputul acestei saptamani petrecandu-si o noapte la hotel in compania lui Adi Cristea, s-a suparat foc pe fotbalist. Se pare ca tanara de 22 de ani si-a dat seama ca Adi nu este genul de barbat pe care sa te bazezi intr-o relatie, dupa ce a vazut un alt set de fotografii publicate de WOWbiz.ro. Acestea il aratau pe Cristea distrandu-se in compania unor femei, intr-un club pe litoral, la scurt timp dupa ce si-a petrecut noaptea cu ea.

„Denisa a luat foc cand a vazut imaginile alea. A crezut ca Adi este un alt fel de barbat, dar se pare ca s-a inselat. Se legase ceva intre ei, Adi o invitase sa vina la un eveniment impreuna. Initial, Denisa acceptase, insa apoi l-a sunat si i-a spus ca s-a razgandit si ca se intoarce la Londra”, a spus pentru WOWbiz.ro o apropiata a Denisei Botcari.

Denisa Botcari devine Romanian WAG 55!

3,238 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply