La machidoni, cuvantul mamei e sfant. Asa si la Halep Simona


Belgianul Wim Fissette este doar ultimul nume de care Simona Halep s-a despartit in conditii nu tocmai amiabile. Pe lista se mai regasesc nume precum Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Ioan Stansi Ene Nicusor.

Cu totii au acuzat modul in care s-a produs despartirea de sportiva care astazi ocupa locul 3 in clasamentul WTA, iar Ene Nicusor, antrenorul ce a pregatit-o de la 8 la 11 ani, a pus ruperea relatiilor pe o neintelegere avuta cu mama Simonei.


Ene Nicusor a declarat, pentru Ziare.com, ca a fost nevoit sa renunte la colaborarea pe care o avea cu Simona Halep chiar daca relatia dintre cei doi era foarte buna.


“In momentul despartirii a fost o chestie intre mine si maica-sa, nu ne-am inteles si eu am renuntat sa mai lucrez cu Simona. Dar sa stiti ca n-am avut nicio problema cu Simona, ne-am inteles foarte bine si mi-a ramas la suflet. Cert este ca a fost o neintelegere, eu am fost mai sensibil si asa n-am mai lucrat impreuna”, a declarat Ene Nicusor pentruZiare.com, fara sa doreasca sa detalieze despre ce a fost vorba concret.


Totodata, Ene Nicusor s-a declarat multumit ca a reusit s-o invete pe Simona “bazele tenisului”.


“Oricum, sunt bucuros ca a ramas cu ceva de la mine. Baza tenisului de la mine a invatat-o. Numai cine nu e antrenor de tenis nu intelege prin ce treci”, a completat Ene Nicusor.


Simona Halep si-a concediat ultimii trei antrenori prin SMS, insa probleme au existat chiar si cand sportiva era mai tanara. Firicel Tomai, antrenorul cu care sportiva a ajuns in top 50 WTA, a spus ca despartirea s-a produs in “termeni neprietenosi”.


De asemenea, Ioan Stan si Ene Nicusor, antrenorii din perioada junioratului, au acuzat-o, in trecut, “ca a uitat de unde a plecat”.


Si ultimul antrenor al sportivei, belgianul Wim Fissette, a declarat ca “Simona s-a schimbat mult in ultimul an” desi la inceput era doar “o fata timida care nici nu visa la asemenea rezultate”.

442 total views, 1 views today

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply