Presedintele lui Real Madrid atacat dur de Mama lui Iker Casillas

Iker Casillas a plecat de la Real Madrid la FC Porto si a starnit un val urias de sentimente contradictorii, multi fani ai madrilenilor regretand aceasta plecare a unui portar urias, care a jucat 25 de ani la trupa de pe Santiago Bernabeu.

Nu doar fanii echipei, ci si parintii lui Iker Casillas s-au aratat scandalizati de aceasta plecare, acuzandu-l pe presedintele Florentino Perez ca l-a indepartat pe San Iker:

Niciodata nu l-a iubit pe Iker, pentru ca era mai scund. Lui ii plac portarii inalti. Obsesia lui a fost mereu sa-l aduca pe Buffon. Iker a rabdat ani de zile, a suferit, a suportat o presiune psihologica de nedescris. A fost tratat mereu diferit fata de alti. In acesti ultimi cinci ani a fost facut sa para “oaia neagra” a echipei. Totul a fost foarte nedrept si l-a afectat mult la nivel psihic”, declara Mari Carmen Casillas, pentru cotidianul El Mundo.


Ea continua cu dezvaluirile si il acuza cu subiect si predicat pe Florentino Perez de indepartea lui Casillas: “Florentino s-a purtat urat cu el, dar fiul meu a fost mai puternic si nu a lasat sa se vada asta. Florentino Perez este cel care l-a alungat de la Real Madrid. Fiul meu ar fi vrut sa se retraga de la Madrid. In legatura cu plecarea sa la Porto, Iker putea sa joace unde voia si nu m-ar fi deranjat nici daca s-ar fi dus la Barcelona, acolo unde conducerea s-ar fi purtat frumos cu el”, incheia mama unui portar de legenda pentru Real.


Un portar care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor, 3 Campionate Mondiale ale cluburilor, de doua ori Supercupa Europei, de cinci ori campionatul Spaniei, de doua ori Cupa Spaniei si de patru ori Supercupa Spaniei, toate cu Real, pentru care a bifat 725 de meciuri.

625 total views, 1 views today

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply