Bianca Marina Arbănaş Romanian WAG la EURO 2016

Steliano Filip WAG si Bianca Marina Arbanas mrsport.ro

WAG Steliano Filip si Bianca Marina mrsport.ro

Singurul dinamovist prezent in lotul Romaniei care va participa la turneul final din Franta al EURO 2016, Steliano Filip, ne aduce o frumoasa reprezentanta in clubul Romanian WAGs: Bianca Marina Arbănaş.

Steliano nu a fost chiar usa de biserica pana sa o intalneasca pe frumoasa aradeanca, dovada ca presa de cancan l-a surprins aducand animatoare / stripteuze in cantonamentul echipei Dinamo sau sarbatorind cu betii grele convocarile la lotul national.

Bianca Marina a intrat in viata dinamovistului si l-a facut baiat serios! Are insa si de ce, daca va uitati la pozele cu frumoasa Romanian WAGs. Pentru ca mai sunt 10 zile incepand de astazi pana la prima partida a Romaniei, chiar meciul inaugural al Campionatului European, Euro 2016, cu formatia gazda, Franta, mi-am propus sa va prezint frumoasele prietene si sotii ale fotbalistilor romani prezenti la turneul final. Bianca Marina Arbănaş este Romanian WAGs cu mari sanse sa intre in topul celor mai frumoase WAGs de la EURO 2016.

Nascuta pe 21 noiembrie 1994, Bianca Marina este o scorpioanca care stie ce vrea si are si cu ce! 😉  La cateva zile dupa ce a implinit 17 ani, aradeanca a castigat titlul de Miss Heaven Noiembrie, gazduit de Clubul Heaven din Timișoara. Imediat a castigat titlul de Miss Popularitate la FashionTV Banat 2011 tot in Heaven Studio Timisoara. Si pentru ca stie ce vrea, anul acesta a fost infiintata si PFA Arbanas Bianca-Marina Intreprindere Individuala. Succes in afaceri Bianca!

Au urmat apoi primele contracte si in paralel perioada studentiei la Universitatea Tibiscus, Facultatea de Jurnalism Timisoara.

Marina Bianca Arbanas a intrat in atentia presei, fara insa sa fie promovata la adevarata ei valoare, cand Steliano Filip si inscriptionat ghetele de joc cu numele Bianca si Filip, de fapt asa cum va fi numele domnisoarei Arbanas in viitor: Bianca Marina Filip! 🙂 „Mă înțeleg foarte bine cu Bianca și am simțit că mi-ar plăcea să o am alături de mine și pe gazon, așa că mi-am comandat un rînd de ghete pe care să se regăsească și numele ei. Mi-am găsit liniștea alături de Bianca, are un loc foarte special în viața mea”, a explicat Steliano Filip, fundașul lui Dinamo.

Inainte de a va lasa sa admirati colectia de fotografii cu Romanian WAGs (nr.57) va spunem ca ne propunem sa o promovam impreuna cu partenerii mrsport.ro pe Bianca Marina Arbanas, prietena lui Steliano Filip, pentru a intra in atentia Topul Euro 2016 WAGs si in atentia presei internationale!

 

3,469 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Bianca Marina Arbănaş Romanian WAG la EURO 2016”

 1. Thank you MrSport.

  Here is our presentation – Bianca Marina Arbanas – Beautiful Romanian WAG for Top Euro 2016 WAGs

 2. xWAGs says:

  Good Luck Bianca and MrSport! 😀

  Bianca Marina Arbanas – Romanian WAG for Top Euro 2016 WAGs

 3. Kev says:

  Gorgeous!

Leave a Reply