Ioana Marcu – Ciprian Marica’s Romanian WAG Nr.58

Ciprian Marica ca orice fotbalist roman care se respecta a copilarit destul de mult, iata pana aproape de apusul propriei cariere de fotbalist. Nume cu “rating mare” din showbiz-ul romanesc au tot sperat ca vor deveni Doamna Marica: Ilinca Vandici  (WAG 23), Gina Pistol  (WAG 16), Denisa Tanase, Laura Teodoru si multe altele.

Iubita lui Ciprian Marica este Ioana Marcu, o studenta la facultatea de medicina “Carol Davila” din Bucuresti. Originara din Constanta, Ioana Marcu este cu opt ani mai mica decat Ciprian Marica, care va implini anul acesta 31 de ani.

Viitoarea Doamna Marica, Ioana Marcu este o femeie foarte frumoasa cu personalitate, atitudine si care stie ce vrea! Desi inca nu a terminat facultatea, iubirea pentru Ciprian este atat de puternica incat a hotarat sa-i aduca pe lume un copil! Asa ca vom asista nu peste mult timp la o nunta si un botez pentru Ciprian Marica.

Felicitari Ioana si Ciprian Marica, ne permitem sa-i spunem primii Ioana Marica! Iata mai jos si o colectie de fotografii cu Ioana Marcu si Ciprian Marica:


Iata, daca va era dor si doua dintre fostele lui Ciprian Marica. Ilinca este acum tot cu un fotbalist – Catalin Tira.

1,658 total views, 0 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply