Sonia Trifan Romanian WAG and Fashion Designer

Va prezint astazi o creatoare de moda pe pozitia Romanian WAG Nr 60 – Sonia Trifan, care conform paginii ei de pe Facebook este “a singer who became fashion designer from too much love for clothes and style and fashion ÔŁĄ💖”!┬áNebanuite sunt caile Domnului, nu-i asa?

Este cunoscut─â drept femeia care le ├«mbrac─â pe Viorica ┼či Margherita de la Clejani. Blonda nu s-a remarcat niciodata prin scandaluri sau cancan-uri si chiar a avut o relatie timp de cinci ani de zile cu Lucian Dragoiu, inainte sa-l cunoasca pe Andrei Neagoe, fotbalist la formatia din divizia a doua, Chindia Targoviste.┬áBlonda a suferit enorm dup─â separare ┼či a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a dep─â┼či momentele de dupa despartire.

Sonia Trifan a declarat ca Andrei Neagoe o iubea inca de acum sase ani si ca a asteptat parca sa termine relatia cu Lucian.

Nascut pe 24 aprilie 1987 Andrei Neagoe a jucat in ultima perioada numai pentru echipe din Liga B din Romania: UTA, Farul Constanta, CSM Ramnicu Valcea sau Metalul Resita. Mai are un frate, tot fotbalist, Robert Neagoe, care in prezent joaca pentru SCM Pitesti.

Luna viitoare, in august, Sonia Trifan si Andrei Neagoe vor face doar Cununia Civila, urmand ca la anul sa aiba loc nunta.

Casa de Piatra Sonia si Andrei Neagoe! 

1,876 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply