Ce spune antrenorul secund despre Simona Halep?


sursa foto facebook

Simona Halep are pana in acest moment doar doua victorii in 2017, iar tocmai antrenorul ei secund se pare ca a depistat principala problema a tenismenei aflate pe locul 5 in clasamentul WTA.

Daniel Dobre, antrenorul secund al Simonei, sustine ca problema acesteia e chiar “perfectionistul si standardele foarte inalte pe care le pretinde de la ea”.

Conform lui Dobre, acesta ar fi motivul pentru care Simona nu-si pune in valoare in intregime talentul remarcabil cu care a fost inzestrata.

“Simona este un talent remarcabil, si inca nu si-l foloseste in intregime. Ce o impiedica? Pe de o parte, perfectionistul si standardele foarte inalte pe care le pretinde de la ea. E ironic, dar adevarat. Apoi, conditiile de la antrenament, unde joaca fantastic, sunt diferite de cele din meciuri, unde intervin emotiile mizei si crisparea”, a declarat Dobre pentru site-ul treizecizero.ro.

In schimb, la calitati, Dobre spune ca ar fi instinctul si da exemplu turneului de anul trecut de la Wuhan.

“O anecdota interesanta este turneul de la Wuhan din toamna trecuta: toata echipa, inclusiv Simona, a fost atat de afectata de schimbarea de fus orar ca nu a putut sa doarma deloc. Simona intra pe teren cu trei ore dormite pe noapte si cinci minute de tenis. Si a jucat fantastic. Era pe pilot automat, numai instinct. Instinctul este, de fapt, calitatea ei de capatai, arma principala peste care nu trebuie sa te bagi. Simte foarte bine jocul, si din partea ei, si din partea adversarei”, a mai spus acesta.

In ceea ce priveste accidentarea care a impiedicat-o pe Simona sa evolueze in Fed Cup, dar si la turneele de la Dubai si Doha, Dobre afirma: “Nu a mai fost pana acum accidentata serios si te sperii. Urmatorul pas este ca echipa ei medicala sa depisteze cauza radacina si sa previna reaparitia ei “.

Dobre a vorbit si despre obiectivul Simonei Halep: “Castigarea unui turneu de Grand Slam. Restul obiectivelor si le-a cam atins. Are 14 titluri, printre care Indian Wells si Madrid. Sunt tenismene care au fost pe primul loc si n-au atatea trofee”.

Simona Halep participa in aceasta perioada la Openul de la Miami, unde e favorita numarul 3 la castigarea turneului.

268 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply