Simona Halep are un nou sponsor MERCEDES – Video


Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, a parafat, in urma cu doua zile, un contract de excepție.

Începând de la inceputul acestei saptamani, constănțeanca în vârstă de 25 de ani a devenit ambasador al Mercedes – Benz România, potrivit postării făcută de celebra companie pe Facebook.

De Ziua Femeii, în acest an, Simona a fost fost răsfățată de noul ei sponosor, primind cadou un Mercedes AMG SL63. Mercedez a săbătorit în acest an și împlinirea a 50 de ani de la primul model AMG.

Simona Halep reuseste astfel o lovitura financiara intr-o perioada destul de grea, care sa speram ca-i va ridica moralul.

„Suntem incantati sa o primim pe Simona Halep in familia Mercedes-Benz Romania, cu atat mai mult cu cat marcam aniversarea a jumatate de secol sub umbrela ‘driving performance’ si a excelentei AMG,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania. “Atat Mercedes-Benz Romania, cat si Simona Halep au un scop comun – The Best, iar in acest sens suntem incantati sa anuntam noul parteneriat.”

„Sunt mandra sa fac echipa cu Mercedes-Benz in Romania, o companie cu un palmares indisputabil atat in furnizarea, cat si in promovarea excelentei, a performantei si a inovatiei. Sunt increzatoare cu privire la aceasta experienta incredibila si sunt incantata sa am Mercedes-Benz Romania alaturi in aceasta calatorie” a declarat Simona Halep.

136 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply