Patrick Petre alaturi de alti 3 dinamovisti prinsi cu bautura in avion


De ce nu reuseste Dinamo? Cine isi bate joc de munca lui Cosmin Contra?

Ionut Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre – fiul lui Florentin Petre (toti de la Dinamo) si Vlad Olteanu (Sepsi OSK, imprumutat tot de la Dinamo) au incalcat regulamentul echipei nationale Under 21 inca din debutul acestui stagiu de pregatire, noteaza site-ul oficial al FRF.

Dupa sosirea in Spania, selectionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isaila, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucatorii pe care i-a convocat pentru cantonament, este comentat in informarea de pe site.

Conform jurnalistului Tudor Silviu Samuila, de la Dolce Sport, cei patru au baut alcool in avion.

“Staff-ul tehnic al selectionatei Under 21, alaturi de staff-ul primei reprezentative si coordonatorii loturilor nationale, impreuna cu conducerea Federatiei Romane de Fotbal, considera ca performanta nu poate fi conceputa daca exista astfel de abateri, total straine de conduita unor jucatori de fotbal. Decizia staff-ului U21 in urma acestei abateri va fi comunicata miercuri, 22 martie”, se arata intr-un comunicat al Federatie Romane de Fotbal.

Cel mai probabil, cei patru jucatori vor fi exclusi din lot si amendati.

Pentru Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre, si Alin Dudea, ambii in varsta de 19 ani, era prima convocare la nationala de tineret.

Marti seara, selectionata Romaniei U21 a ajuns in Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregatire ce cuprinde doua jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, si cu Danemarca, pe 27 martie.

Aflat foarte mult intr-un con de umbra la Dinamo, Patrick Petre tocmai a intrat in planurile lui Cosmin Contra, care s-a decis sa-i dea o sansa si sa-l ajute sa creasca din punct de vedere performanta.

Cu aceasta informatie, devine destul de limpede de ce Patrick Petre, alaturi de multi alti jucatori tineri nu reusesc sa se impuna la echipele de seniori.

163 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply