Simona Halep a trecut si de Stosur 4-6, 7-5, 6-2


Revenire spectaculoasa a Simonei Halep in meciul de la Miami! Dupa ce a pierdut primul set (4-6), si l-a castigat greu e al doilea (7-5), dupa ce a salvat o Minge de Meci (!), romanca noasta a defilat in setul 3 pe care si l-a adjudecat cu 6-2!

Pentru cei care i-au anuntat deja declinul, Simona Halep  le raspunde prin rezultate, aratandu-si clasa de campioana. Iata de ce Simona este in topul celor mai bune jucatoare din lume! Ca un adevarat campion, revine exact cand e mai greu, cand nimeni nu-i mai da sanse!

Intr-un moment in care sportul romanesc are nevoie de rezultate, mai ales dupa pseudo-dezastrul nationalei de fotbal a Romaniei cu Danemarca, Simona alege sa reaprinda speranta suporterilor romani.

Simona Halep mrsport.ro

Cu cine va juca Simona Halep in sferturi la Miami?

Simona Halep va juca maine in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Miami impotriva englezoaicei Johanna Konta, locul 11 in clasamentul WTA. Cele doua jucatoare s-au intalnit doar o singura data, in septembrie 2015 in tuneul de la Wuhan (China), cand Konta s-a impus cu 2-1.

227 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply